Την αποχώρησή του από την παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» του Γ. Σγουρού, και την ανεξαρτητοποίηση του, ανακοίνωσε με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ο περιφερειακός σύμβουλος, γιατρός, Θανάσης Βαθιώτης.
Ο κ. Βαθιώτης, στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του, επισημαίνει ανάμεσα στα άλλα: «στην επί τριάντα χρόνια παρουσία μου στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είχα πάντα ως γνώμονα να είμαι χρήσιμος για τους πολίτες και αποτελεσματικός για την κοινωνία».
Ο κ. Βαθιώτης αναφέρει επίσης ότι «η λαϊκή ετυμηγορία όπως εκφράστηκε στις περιφερειακές εκλογές και τα οξυμμένα προβλήματα και οι ανάγκες των πολίτων της Αττικής μας επιβάλλουν μια διαφορετική αντιμετώπιση … και η λύση τους, πρέπει να μας ενώνουν και όχι να μας χωρίζουν».
Σημειώνεται ότι τις αποχωρήσεις τους από την παράταξη Σγουρού είχαν γνωστοποιήσει ο πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασ. Γιαννακόπουλος και η Κατερίνα Αδαμοπούλου.

Να παραδώσουν την έδρα τους καλεί τους Περιφερειακούς συμβούλους η παράταξη του Γιάννη Σγουρού, μετά την ανεξαρτητοποίηση των Περιφερειακών Συμβούλων την περασμένη εβδομάδα, με σκληρή ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here