23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η επόμενη μέρα των εκλογών: Ανακυκλώθηκαν 1.630 κιλά αχρησιμοποίητου εκλογικού υλικού

Στα παραλειπόμενα όμως των βουλευτικών εκλογών 2019 είναι και η κίνηση του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με τον ΕΣΔΝΑ, όπου συγκέντρωσαν με την μέθοδο της χωριστής διαλογής 1.630 κιλά αχρησιμοποίητο έντυπο εκλογικό υλικό προς ανακύκλωση.

Το αχρησιμοποίητο αυτό έντυπο εκλογικό υλικό, από τις βουλευτικές εκογές, συγκεντρώθηκε χωριστά στην πλειονότητα των εκλογικών τμημάτων, με την βοήθεια των δικαστικών αντιπροσώπων και των εφορευτικών επιτροπών. Πραγματοποιήθηκε δρομολόγιο αποκλειστικά με εκλογικό υλικό προς ανακύκλωση το οποίο διαχωρίστηκε με διαλογή στην πηγή, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην πιο άμεση ανακύκλωση χαρτιού.

1.630 κιλά αχρησιμοποίητου εκλογικού υλικού συγκεντρώθηκαν για ανακύκλωση
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, ανακύκλωσης και δημοτικής συγκοινωνίας, Γιώργος Κρικρής, «η ανακύκλωση του χαρτιού συμβάλει στη βελτίωση της διαχείρισης των απορριμμάτων και παράλληλα έχει πολλαπλά περιβαλλοντικά οφέλη. Τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν θετικές ενδείξεις για τη σταδιακή μετάβαση της Νέας Σμύρνης σε μία κοινωνία ανακύκλωσης και μηδενικών αποβλήτων, μέσω των αρχών της κυκλικής οικονομίας».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα