20.7 C
Néa Smýrni
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Με αυξημένο ενδιαφέρον και πλούσιο θέαμα ολοκληρώθηκε το πρώτο τουρνουά βόλλει “Δημήτρης Ράπτης”

Το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Μίλωνα “ΚΡΟΙΣΟΣ ΠΕΡΣΗΣ” το 1ο τουρνουά Γυναικείου βόλεϊ “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΠΤΗΣ”.

Οι ομάδες της Αγίας Παρασκευής, της Δραπετσώνας, του Πανελληνίου και του οικοδεσπότη Μίλωνα, τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά αυτό και βέβαια οι προπονητές των ομάδων αυτών βρήκαν μια πολύ καλή ευκαιρία να “ελέγξουν” την κατάσταση των ομάδων τους περίπου 20 ημέρες πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων τους.

Σε ένα γήπεδο με αρκετό κόσμο και πολλά μικρά παιδιά οι ομάδες παρουσίασαν ένα εξαιρετικό θέαμα, λαμβάνοντας υπ’ όψη και την περίοδο που βρισκόμαστε, που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι και τον τελευταίο πόντο.

Στους ημιτελικούς του Σαββάτου η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ επεβλήθη της ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ με 3-2 και ο ΜΙΛΩΝ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ με 3-1 σετ.

Στους τελικούς της Κυριακής η ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ κατέκτησε την 3η θέση επικρατώντας του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ με 3-0 σετ, ενώ στον τελικό σε ένα αγώνα πραγματική διαφήμιση του
βόλεϊ η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ επικράτησε του ΜΙΛΩΝΑ με 3-2 σε έναν αγώνα που κράτησε 2 ώρες !!!
https://www.youtube.com/watch?v=xjxVHEIiB0w

Ακολούθησαν βραβεύσεις των ομάδων και ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη χρονιά, αφού όλοι θέλουμε το τουρνουά “ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΠΤΗΣ” να γίνει θεσμός και να τιμάται έτσι η μνήμη του προέδρου του Μίλωνα, που τόσο πολύ συνέδεσε το όνομα του με το γυναικείο βόλεϊ.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα