νεα σμυρνηΤην Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014, το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Αττικής, ενέκρινε τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με το Δήμο Ν. Σμύρνης, για την κατασκευή του Νέου Βιοκλιματικού – Πολυδύναμου Αθλητικού Κέντρου (προϋπολογισμού 17.850.000,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί εξ’ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής, ενώ ο Δήμος Νέας Σμύρνης έχει ολοκληρώσει το σύνολο των απαιτούμενων μελετών με ίδιους πόρους.

Το νέο Αθλητικό Κέντρο θα συμβάλλει αποφασιστικά στην κάλυψη των αναγκών της αθλούμενης νεολαίας της πόλης μας και αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» της πολιτικής μας για τον Αθλητισμό και τη Νεολαία στη νέα πενταετία.

Πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα κατασκευής του έργου θα ανακοινώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με την εξέλιξη υλοποίησής του.

Το συγκεκριμένο έργο υπήρξε ως εξαγγελία στο πρόγραμμα πολλών προηγούμενων δημάρχων και τοπικών παραγόντων, όμως ο κ. Τζουλάκης απέδειξε μετεκλογικά και εν μέσω θέρους ότι κάνει τις δεσμεύσεις, πράξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here