Παραλίγο να ολοκληρώσει την ολική επαναφορά ο Μίλωνας στο χθεσινό παιχνίδι με τη ΝΕ Μεγαρίδας. Η μαχητική ομάδα του Δ. Αποσκίτη βρέθηκε να χάνει με μεγάλη διαφορά και η ΝΕ Μεγαρίδας είχε το προβάδισμα στο σκορ με 35-53. Ωστόσο στα  3′ 24» πριν την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου ο Μίλωνας αντέδρασε για τα καλά και μείωσε λίγο πριν την λήξη σε 54-59 (2′.47» ).

Κάπου εκεί ανέλαβαν οι διαιτητές  Πόντας-Αποστολίδης καθώς η ομάδα της ΝΕ Μεγαρίδας έχοντας δημιουργήσει ένα ανώτερο σύνολο από ακριβοπληρωμένους και έμπειρους παίκτες σε επαγγελματικές κατηγορίες με budget πενταπλάσιο «έπρεπε» να νικήσει οπωσδήποτε και οι διαιτητές το γνώριζαν αυτό πριν το παιχνίδι. Ο Μίλωνας κρατά από το παιχνίδι την πολύ μεγάλη προσπάθεια, την επαναφορά στο παιχνίδι που ωστόσο δεν την ολοκλήρωσε για να πάρει τη νίκη καθώς και την αθρόα προσέλευση των υποστηρικτών του που γέμισαν το γήπεδο.

 

Τα δεκάλεπτα του αγώνα:13-25,25-44,44-53,58-65
Διαιτητές: Πόντας ,Αποστολίδης ,Ορφανός  
ΜΙΛΩΝΑΣ (Αποσκίτης, Μητρόπουλος) :Καρακώστας 13(1) , Σουλινάρης 6, Μιχαλάς , Βαρυπάτης 4, Ντόσκορης 6(1) , Βουρλίτης , Παπανικολόπουλος 22(4), Τρίγκας 2, Σφυρής 5(1)
ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ (Μάνταλος , Υφαντής): Πέτρουλας 10, Σιδέρης 8, Ζακυνθινός 19, Τσολάκης 16 , Μαρούγκας 8, Μπαλάφας 2,. Κοντόπουλος 2, Στεφάνου Κεχρής Καρατζίογλου 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here