16.1 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΠΑΝΩΝΙΟΣ

Το… πρώτο τζάμπολ ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2012-2013 που ξεκινάει την Πέμπτη έκανε ο Πανιώνιος στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας που έλαβε χώρα στο κλειστό γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

 Οικοδεσπότης ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Πανιώνιος κ.Ηλίας Λιανός ο οποίος ανέλυσε τα σχέδια και τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν μαζί με τον προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο. Στη συνέχεια, δε, ο κ.Λιανός παρέδωσε σε όλους τους παίκτες της ομάδας τις νέες τους εμφανίσεις παρουσία πολλών εκπροσώπων των ΜΜΕ.

 Ο κ.Λιανός στην εισαγωγική ομίλια του τόνισε: “Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα και πολλά νεαρά παιδιά. Η ιδέα μου όπως και του κόουτς Σκουρτόπουλου ήταν, λόγω της οικονομικής κρίσης ήταν να φτιάξουμε μια ομάδα με ταλαντούχα παιδιά τα οποία στο παρελθόν έχουν παίξει σε μεγάλες ομάδες και να τους δώσουμε την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους. Στην ίδια κατηγορία είναι και οι ξένοι, πλην ενός» τόνισε ο κ.Λιανός και πρόσθεσε αναφορικά στους στόχους της ομάδας:

 «Στόχος μας είναι μαζί με τον προπονητή να φτιάξουμε ένα καλό κορμό και για του χρόνου. Οικονομικά η ομάδα είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, όμως λόγω του Eurocup το ρόστερ φέτος είναι μεγαλύτερο. Αυτό που θέλω από τους παίκτες είναι να τα δίνουν όλα στο γήπεδο, ως ομάδα και όχι ως άτομα, ανεξάρτητα από το αν κερδίζουν ή χάνουν. Είναι λογικό στην αρχή να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, όμως με τη δουλειά πιστεύω ότι θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα”.

 Ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε από την πλευρά του: «Ο Πανιώνιος προέρχεται από μία επιτυχημένη χρονιά όπου κατέκτησε την 3η θέση. Στόχος και επιδίωξή μας είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Φέτος έχουμε μετά από αρκετά χρόνια υποχρεώσεις και στην Ευρώπη με τη συμμετοχή μας στο EuroCup και σίγουρα θα χρειαστεί υπομονή. Πιστεύω ότι μετά από δέκα φιλικά βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο, αλλά η δουλειά συνεχίζεται. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ για να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος”.

Επίσημη ιστοσελίδα Κ.Α.Ε. Πανιώνιος

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα