Απίστευτες εικόνες ντροπής διαδραματίστηκαν, χθες το βράδυ, λίγο πιο κάτω από την κεντρική πλατεία της πόλης μας. Τριάντα περίπου ακροδεξιοί επιτέθηκαν, με βάναυσο τρόπο, σε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι μόλις είχαν φύγει από τη δουλειά τους.

Το ένα από τα δύο θύματα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, με τραύματα στο κεφάλι!

Εμείς μιλήσαμε με τον υπεύθυνο της καφετερίας, ο οποίος συγκλονισμένος από το γεγονός μας περιέγραψε τη βίαιη επίθεση. Οι ακροδεξιοί δράστες δεν αρκέστηκαν στον ξυλοδαρμό, καθώς λήστεψαν τους αλλοδαπούς αφαιρώντας  όλα τους τα χρήματα, καθώς και τα νόμιμα έγγραφα, που είχαν πάνω τους.

Ο τραυματίας, ο οποίος διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, εργαζόταν νόμιμα στην συγκεκριμένη καφετέρια. Όπως φαίνεται η πολυάριθμη ακροδεξιά ομάδα είχε οργανώσει τη συγκεκριμένη επίθεση με θύματα, δυστυχώς, τους δύο νεαρούς.

Να θυμίσουμε, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οργανώνεται τέτοια άνανδρη επίθεση στην πλατεία, κάτι που δείχνει τον εκφασισμό της τοπικής μας κοινωνίας. Τα φαινόμενα γίνονται καθημερινά και σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν στη, μέχρι πρότινος κοιτίδα πολιτισμού, αλληλεγγύης και προσφυγικής καταγωγής, Νέα Σμύρνη.

Η φωτογραφία είναι από αρχείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here