22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έγκλημα στο Παλαιό Φάληρο: Την άρπαξε από τα μαλλιά και τη μαχαίρωνε

Συγκλονίζει η δολοφονία της δασκάλας στο Παλαιό Φάληρο, από τον ίδιο της τον αδερφό.

Η άτυχη γυναίκα υπέκυψε το πρωί της Παρασκευής (03/05) στα τραύματά της, μετά την επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι της, στη μέση δρόμου, στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το βράδυ της Πέμπτης άκουσαν τις κραυγές μιας γυναίκας και όταν πλησίασαν στο σημείο την είδαν σωριασμένη στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος ενώ ταυτόχρονα ένας άνδρας απομακρυνόταν από το σημείο με αυτοκίνητο.

Άλλοι αυτόπτες μάρτυρες, ανέφεραν στο Star, ότι είδαν τον άνδρα να αρπάζει από τα μαλλιά την 54χρονη και να τη χτυπά με ένα μαχαίρι στην πλάτη. Η γυναίκα έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος κι εκείνος επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι Αρχές αναζητούν τον αδελφό της 54χρονης, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέλφια καυγάδιζαν συχνά και ότι το θύμα είχε καταθέσει μήνυση στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρο εναντίον του αδελφού της για ξυλοδαρμό και για απειλές κατά της ζωής της.

Άλλες μαρτυρίες ανέφεραν ότι ο δράστης καταδίωκε την αδελφή του και ότι στο παρελθόν τις είχε σκίσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου της για να μην πάει στη δουλειά της.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα