19.2 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Έμφραγμα στο 93′ για τον Πανιώνιο- Ισόπαλος 2-2 με τον Ατρόμητο

Ένα δικό του παιχνίδι έχασε ο Ιστορικός πληρώνοντας την απροσεξία και τα λάθη μένοντας στο 2-2 απέναντι στον ανταγωνιστικό -φέτος- Ατρόμητο. Ο Πανιώνιος πίστεψε στο 2-0 πως το ματς είχε τελειώσει και ο Ατρόμητος τον τιμώρησε. Έτσι χάθηκε μια μεγάλη ευακιρία ο Πανιώνιος να πλησιάσει ένα βήμα πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη.

Εκπληκτικός οΣπιριντόνοβιτς. Ο Αυστριακός εξτρέμ ήταν όλα τα λεφτά για τον Πανιώνιο και ο μεγάλος πρωταγωνιστής, αλλά τα δύο γκολ που πέτυχε δεν ήταν αρκετά για τον Πανιώνιο. Ειδικά το δεύτερο γκολ ήταν υπέροχο με ένα τρομερό γυριστό που βάζει υποψηφιότητα για το καλύτερο της αγωνιστικής.

Σκόρερ των «κυανέρυθρων» ήταν ο Σπιριντόνοβιτς στο 48΄ και 59΄, ενώ η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι μείωσε στο 66΄ με τον Κωτσόπουλο, που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγώνα στη θέση του Ντάουντα. Το τέρμα της ισοφάρισης σημείωσε ο Ουάρντα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (81΄ Μπραχίμι), Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης (69΄ Παπαγεωργίου), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι (61΄ Νίλσεν).


Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): 
Γιαννιώτης, Κιβρακίδης (63΄ Σάκιτς), Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μπουσουλάζιτς, Μάντσον, Μπρούνο, Ούμπιδες (60΄ Ντιγκινί), Ουάρντα, Ντάουντα (60΄ Κωτσόπουλος).

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα