18 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ένας ΝεοΣμυρνιώτης στις Σπέτσες

Ο Δημήτρης Παπαίωσηφ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη.  Φοίτησε στο 1ο Δημοτικό,  Γυμνάσιο και Λύκειο Νέας Σμύρνης.  Τον Απρίλιο του 2013 προχώρησε στην πρώτη του επιχειρηματική κίνηση στο ομορφότερο νησί του Αργοσαρωνικού,  τις Σπέτσες. Σχεδόν 2:30 ωρες από την Αθήνα ένα νησί όπου μπορεί να αποτελέσει προορισμός δίακοπων για όλες τις ηλικίες. Το νησί είναι προσβάσιμο είτε μέσω θάλασσας από το λιμάνι του Πειραιά με καθημερινά δρομολόγια, είτε οδικώς μέχρι το λιμάνι της Κοστας όπου μετά μπορείτε να περάσετε στο νησί με ferry boat, θαλάσσιο ταξί η καΐκι καθ’ όλη την διάρκεια του 24ωρου.
Πρόκειται λοιπόν για ένα All Day Bar με Αθηναϊκή φιλοσοφία και τεχνογνωσία προσαρμοσμένο στην αγορά των Σπετσών. Στην περιοχή Κουνουπιτσα,  σχεδόν 800 μέτρα από το κεντρικό λιμάνι του νησιού,  παραλιακά στο δεξί σας χέρι,  ακολουθώντας την γραφική διαδρομή προς την φημισμένη παραλία του νησιού Kaiki beach, θα συναντήσετε το Cielo mar. Ένας συνδυασμός ουρανού και θάλασσας όπως μας προϊδεάζει το όνομα του.Ενας χώρος με πολύ μεγάλη βεράντα και εκπληκτική θεα τον Αργοσαρωνικο. 
Το Cielo Mar ανοίγει καθημερινά στις 9:30 Το πρωί, και λειτουργεί καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Το πρωί ξεκινάει από τις 9:30 – 13:30 με τον κατάλογο των πρωινών του και του Brunch, Αλλά και των φημισμένων του pancake που μπορείτε να απολαύσετε καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας. Ο χώρος προσφέρετε για να συνδυάσετε τον καφέ η το smoothie σας με κάποια επιλογή από τα snack. Αξίζει να δοκιμάσετε τα ξεχωριστά milkshakes του μαγαζιού. Προς το τέλος της ημέρας μπορείτε να δείτε το ηλιοβασίλεμα  από την βεράντα του απολαμβάνοντας κάποιο cocktail από την μεγάλη του λίστα. Τέλος, αποτελεί ιδανική επιλογή για το δείπνο σας, σε έναν κατάλογο με γευστικά finger food. Οι μουσικές του επιλογές αποτελούνται από ξένο κυρίως ρεπερτόριο, με σύγχρονες επιτυχίες αλλά και επιλογές άλλων δεκαετιών όπου δένουν αρμονικά με τον χώρο.

Μην διστάσετε να συνομιλήσετε στον ιδιοκτήτη, τον Δημήτρη και να τον γνωρίσετε προσωπικά. Θα χαρεί ιδιαίτερα να μιλήσει μαζί σας,ιδιαίτερα αν προέρχεστε από την περιοχή όπου μεγάλωσε και αγαπάει όσο καμία άλλη.
Facebook: Cielo Mar Spetses All Day BarInstagram: cielo_mar_spetses_alldaybar

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα