22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ένα βήμα πριν τον γκρεμό ο Πανιώνιος- Τραγελαφικές φήμες έως και για μετακόμιση στη Δράμα

Η ΚΑΕ Πανιώνιος βρίσκεται σε οριακή θέση και τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί φημολογία που θέλει την διοίκηση των “κυανέρυθρων” να ψάχνει για οικονομικό “συμπαίκτη” στην Δράμα. Στον Πανιώνιο εμφανίζονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο να συγχωνευτεί ο σύλλογος με ομάδας της Δράμας και να μετακομίσει στην πόλη της Μακεδονίας!

Σφοδρές αντιδράσεις

Φυσικά, στον κόσμο του Πανιωνίου επικρατεί αναβρασμός. Παλιοί παίκτες και προπονητές των Νεοσμυρνιωτών εξέφρασαν ανοιχτά την αντίθεσή τους σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ο Κρις Χουγκάζ πόσταρε στο Facebook την ιστορία του τμήματος, σε μια ανάρτηση όλο νόημα για τις τελευταίες εξελίξεις. Την ίδια στιγμή, σε δημόσιο… ξέσπασμα προχώρησαν οι πρώην παίκτες του συλλόγου, Νίκος Μίχαλος και ο Γιώργος Τσιάκος.

Ο Νίκος Μίχαλος έγραψε: “Πανιώνιος ώρα μηδέν. Η ομάδα πάει στην Δράμα. Σταματήστε να γράφετε στο Facebook. Καλέστε μία συγκέντρωση οι οπαδοί να έρθει αυτός που είχε την ιδέα να δει λίγο τι θα γίνει αν θα πάει.. Γιατί η μαγκιά από κοντά έχει αξία .Και η αξία της ομάδας αυτής είναι μεγάλη για να “παίζουν” όσοι έχουν απωθημένα”.

Ο δε Γιώργος Τσιάκος επισήμανε: “Όταν το 2015 μου ζητήθηκε μαζί με κάποια άλλα παιδιά να βάλουμε το εγώ μας κάτω από το καλό της ομάδας του Ιστορικού για να ξεπεράσει η ομάδα την δυσκολότερη φάση της ιστορίας της, κανείς δεν φοβήθηκε κανείς δεν δείλιασε. Με πρωτεργάτη τον Κώστα Σορώτο, τον Δημήτρη Άπο και πλάι του στην αρχή και τον κόουτς Βαγγέλη Ζιάγκο μετά, τους Πάνθηρες να μας στηρίζουν παντού και Διοίκηση που προσπαθούσε για το καλό της ομάδας και τέλος παίκτες που αγάπησαν την φανέλα και έπαιζαν κάνοντας κατάθεση ψυχής σε κάθε παιχνίδι, η ομάδα βρήκε τον δρόμο της. Ο Πανιώνιος δεν είναι απλώς αθλητικός σύλλογος… ιστορία, προσφυγιά, αλησμόνητες πατρίδες. ΣΕΒΑΣΜΟΣ κύριοι! Πανιώνιος και Νέα Σμύρνη είναι έννοιες ταυτόσημες”.

Σχετικό σχόλιο στο Facebook έκανε και ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο, αλλά είναι Νεοσμυρνιώτης.

«Νεοσμυρνιώτης γέννημα θρέμα… Δεν έπαιξα ποτέ στον Πανιώνιο… Αλλά ξέρω πολύ καλά τι εστί Πανιώνιος και ειδικά μπασκετικός Πανιώνιος… Καλά ρε γραφικοί τι πάτε να κάνετε; Θα φάτε τόσο ξύλο που θα σας πάνε πριονοκορδέλα από τη πλατεία μέχρι τη Δράμα… Καθίστε καλά στα αυγά σας και παίξτε με καμία άλλη ομάδα… Σεβασμός… Δεν θα σε περάσει ποτέ… Τα έχετε ισοπεδώσει όλα στο μπασκετάκι και νομίζετε ότι οι ομάδες είναι τσιφλίκι σας… Πανιώνιος=Νέα Σμύρνη… Τέλος» έγραψε ο Γκαγκαλούδης.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα