22.3 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ήταν και η Νέα Σμύρνη στη διεθνή συνάντηση του “συνΑθηνά”

Την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Νέας Σμύρνης Μαρία Γαβριέλλα Αναγνωστοπούλου και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδηςμέλος της επιτροπής διαβούλευσης, συμμετείχαν σε εκδήλωση – συνάντηση εργασίας του «συνΑθηνά».

Το συνΑθηνά είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων. Δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2013 και υπάγεται σήμερα στην Αντιδημαρχία Κοινωνίας των Πολιτών και Καινοτομίας. Στόχος του συνΑθηνά είναι η σύνδεση της δυναμικής συμβολής της Κοινωνίας των Πολιτών με τους τοπικούς φορείς και τις υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων ώστε να επινοήσουν συνεργατικά λύσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη και ταυτόχρονα την συνεχή ανανέωση των υπηρεσιών του δήμου Αθηναίων για καλύτερη ανταπόκριση στις νέες ανάγκες των πολιτών.

Η κα Αναγνωστοπούλου και ο κος Κωνσταντινίδης, με την συμμετοχή τους σε αυτή την εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την μεθοδολογία και τα εργαλεία του «συνΑθηνά», να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες με εκπροσώπους πόλεων από όλο τον κόσμο, και να συζητήσουν τα εμπόδια και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τέτοιες πρωτοβουλίες.

Το «συνΑθηνά» υποστηρίζεται από το Bloomberg Philanthropies, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΕΣΠΑ.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα