20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΝ ΚΑΙ ”ΠΑΝΟΠΛΟΣ” ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ…

Πάρα το κλίμα αισιοδοξίας που επικρατούσε στο στρατόπεδο του Πανιωνίου μετά την απόκτηση του Ντιμπαλά, η ομάδα μας δεν κατάφερε να επικρατήσει της ΑΕΚ, η οποία παρά τα προβλήματα της πήρε το ‘τρίποντο’. Ο Πανιώνιος  παρουσιάστηκε χωρίς απουσίες ,αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή, ο Α. Μάντζιος δεν είχε σιγουρέψει την εντεκάδα λόγω υπερπληθώρας επιλογών. Το 1-0 απογοήτευσε ομάδα και φιλάθλους, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα είχαν συνηθίσει στις θετικές εμφανίσεις.

Δείτε τη συνέντευξη τύπου του Α. Μάντζιου , εδώ:

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι από την ομάδας μας. Κάναμε μια κλασική ευκαιρία με τον Κούτσι και μετά ήταν ένα παιχνίδι λαθών από την πλευρά μας. Δεν είχαμε κατοχή, κάναμε πολύ εύκολα λάθη και έτσι μας έβαλε γκολ και έκανε φάσεις η ΑΕΚ. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε σε αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Το ματς με τα Γιάννινα το Σάββατο είναι πολύ οριακό για εμάς. Ίσως το σημερινό να είναι ένα μάθημα για εμάς γιατί νομίζαμε ότι τελείωσε το πρωτάθλημα μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας. Δεν είναι έτσι, όμως. Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας και θέλει προσοχή.


Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη, αν εξαιρέσουμε τη Δόξα. Σε ό,τι αφορά την αλλαγή του Σάμαρη, δεν ήταν καλός σήμερα και βγήκε για λόγους τακτικής».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα