18.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!

Τα οικονομικά προβλήματα του Πανιωνίου μοιάζουν να μην έχουν τελειωμό, με την διοίκηση να μην προχωρά σε πληρωμές, όπως είχε δεσμευτεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φροντιστές και οι φυσιοθεραπευτές να κατέβουν σε απεργία!

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, στη χθεσινή προπόνηση, ενημέρωσαν τον Δ. Ελευθερόπουλο για την απόφασή τους, η οποία και υλοποιήθηκε σήμερα. Η σημερινή προπόνηση αναβλήθηκε με τον προπονητή, να δίνει αναγκαστικά δύο μέρες ρεπό στους παίκτες του. Φροντιστές και φυσιοθεραπευτές δήλωσαν ότι αν δεν πληρωθούν μέχρι τη Δευτέρα, θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους επ’ αόριστον!

Η ΠΑΕ Πανιώνιος, με ανακοίνωσή της, τόνισε ότι το πρόβλημα θα λυθεί εντός της οικογένειας του Πανιωνίου και πως ήδη έχει πραγματοποιηθεί συνάντηση, για εξεύρεση λύσης. Από ότι φαίνεται, τα οικονομικά προβλήματα δεν αφήνουν το Σύλλογο να ‘αναπνεύσει’, τη στιγμή που πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα…

«Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή συνάντηση της διοίκησης και του υπαλληλικού προσωπικού. Στη συνάντηση δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις. Τα όποια προβλήματα αφορούν την οικογένεια του Πανιωνίου θα λυθούν εντός αυτής.

Το Σάββατο η ομάδα θα έχει αγωνιστικό ρεπό. Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών θα πάρουν μέρος στην αιμοδοσία των Πανθήρων που θα πραγματοποιηθεί για 13η φορά από τις 11.30 έως τις 14.30 στην αίθουσα “Ν. Πενταζορόποθυλος”.

Την Κυριακή η ομάδα θα πραγματοποιήσει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΑΠΗΛΙΟΝ στο Κορωπί.

ΠΑΕ Πανιώνιος»

Related Articles

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα