23.4 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η FIBA απέβαλε τον Πανιώνιο από όλες τις διοργανώσεις!Την επιπολαιότητα του κ. Κουτελάκη πληρώνει για άλλη μια φορά ο Πανιώνιος

beos-koutelakisΈνα ακόμα (κακό) σενάριο με πρωταγωνιστή τον κ. Γιώργο Κουτελάκη  εξελίσσεται στον μπασκετικό Πανιώνιο. Ο παλαι ποτέ παράγοντας των κυανερύθρων, αφού εξέθεσε πανελληνίως την ιστορική ομάδα και την πόλη της Νέας Σμύρνης με τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο της ΠΑΕ Πανιώνιος και τη συνεργασία του με τον Αχιλλέα Μπέο, τώρα εμπλέκεται και σε μία ακόμα υπόθεση όπου είχε παρέμβει για να «σώσει» αυτόκλητα τον Πανιώνιο, αυτή τη φορά στο μπάσκετ.

Όπως αναφέρει  η εφημερίδα “Live Sport”, το sport24.gr  και άλλα ΜΜΕ,  η FIBA επέβαλε στον Πανιώνιο ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαικές διοργανώσεις. Αιτία? Η αθέτηση της συμφωνίας που είχε υπογραφεί στις 5/9/2012 από τον κ. Κουτελάκη και την τότε διοικούσα επιτροπή, με τον Ιβάν Ζορόσκι, ο οποίος διεκδίκησε και κέρδισε στο δικαστήριο της  FIBA να πάρει το σύνολο των δεδουλευμένων του. Η  FIBA μάλιστα, επέβαλε στον Πανιώνιο και πρόστιμο ύψους 12.300 ευρώ για την ασυνέπεια, αποτέλεσμα των χειρισμών του κ. Κουτελάκη, συν τον αποκλεισμό από τις διεθνείς διοργανώσεις. Η απόφαση αυτή έχει ήδη κοινοποιηθεί στην ελληνική ομοσπονδία και την Ευρωλίγκα.

Αναδημοσίευση από Live Sport

Related Articles

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα