18.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυστηρό μήνυμα από Χρυσοχοΐδη: Όποιος δεν τηρεί τα μέτρα και παρανομεί σκάβει τάφους

«Όποιος διασκεδάζει, πίνει και τρώει χωρίς να τηρεί τα μέτρα σκάβει τάφους. Όποιος μαγαζάτορας παρανομεί σκάβει τάφους», τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Τη διενέργεια σαρωτικών και εντατικών ελέγχων σχετικά με την τήρηση των νέων μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Όλη η αστυνομία θα είναι στο δρόμο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χρυσοχοΐδης και συνέχισε λέγοντας πως «όποιος διασκεδάζει, πίνει και τρώει χωρίς να τηρεί τα μέτρα σκάβει τάφους. Όποιος μαγαζάτορας παρανομεί σκάβει τάφους».

«Θα είμαστε παντού», ήταν το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφερόμενος στον «ρόλο» και την «αποστολή» της ΕΛ.ΑΣ , ενώ ακολούθως ζήτησε «συμμόρφωση». Μάλιστα στη συνέχεια χαρακτήρισε την «ανυπακοή» ως «ανεύθυνη και παράνομη πράξη».

Ακολούθως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη προειδοποίησε ότι δεν θα επιτραπεί η μετάβαση από «κόκκινες» περιοχές σε «κίτρινες». «Συμπεριφορές να φεύγουμε από νομό σε νομό για διασκέδαση δεν θα γίνουν ανεκτές», υποστήριξε. Επιπλέον υπογράμμισε ότι οι έλεγχοι θα είναι σαρωτικοί «γιατί διαφορετικά θα κλείσει ολόκληρη η Ελλάδα».

Αναφερόμενος στους ελέγχους που έγιναν το τελευταίο 24ωρο έκανε λόγο για 48.000 ελέγχους από την Ελληνική Αστυνομία και 1.900 παραβάσεις για χρήση μάσκας και αποστάσεις, ενώ ελέγχθησαν 3.600 μαγαζιά και καταγράφηκαν 254 παραβάσεις.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα