24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ Η ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ”

Μπορεί τις περισσότερες φορές να τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας οι ποδοσφαιριστές που πετυχαίνουν τα γκολ σε ένα παιχνίδι, ωστόσο για να καταφέρει μία ομάδα να φτάσει στη νίκη, πρέπει να έχει έναν τερματοφύλακα, ο οποίος θα κρατήσει όσο το δυνατόν λιγότερες φορές την εστία του απαραβίαστη.

Έτσι, λοιπόν, κατάφερε και ο Πανιώνιος να φύγει από τα Γιάννινα με το «διπλό», έχοντας τον Κώστα Περιστερίδη σε… μεγάλα κέφια!

Ο νεαρός πορτιέρο του Ιστορικού με τις σωτήριες επεμβάσεις του, έδωσε το δικαίωμα στους συμπαίκτες του να πιστέψουν ακόμη περισσότερο στην επίτευξη ενός θετικού αποτελέσματος στους «Ζωσιμάδες».

Τα panionianea.gr ήρθαν σε επικοινωνία με τον 21χρονο τερματοφύλακα του Πανιωνίου και μίλησαν μαζί του για την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ, για το που κρίθηκε το ματς, αλλά και για το τι πρέπει να περιμένουμε στη συνέχεια από τον Ιστορικό.

Παράλληλα, ο Περιστερίδης τόνισε πως αφιερώνει το «διπλό» στα Γιάννινα στον κόσμο του Ιστορικού!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Περιστερίδης στα panionianea.gr:

Για τη νίκη στα Γιάννινα: «Κάθε νίκη είναι σημαντική. Όπως έχω ξαναπεί, είμαστε όλοι μία οικογένεια και κάνουμε τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα».

Για το που αφιερώνει τους τρεις βαθμούς: «Η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας, που μας στηρίζει στις χαρές, αλλά και στις λύπες. Τον θέλουμε συνέχεια κοντά μας».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Η νίκη νομίζω πως κρίθηκε στην απόδοση όλων μας. Πιστέψαμε από την αρχή ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και τελικά το κάναμε πραγματικότητα».

Για την συνέχεια της ομάδας: «Συνεχίζουμε με πολύ όρεξη, χαμηλά το κεφάλι και θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά, για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας».

Για την έως τώρα πορεία: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας προέρχεται από την πολύ δουλειά που γίνεται από την αρχή της χρονιάς. Χαίρεσαι να κάνεις προπόνηση και αυτό οφείλεται στους προπονητές μας. Έχουμε όρεξη για να τα πάμε ακόμα καλύτερα».

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Πηγή: www.panionianea.gr/

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα