22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βουτσάς, Ντενίση, Χαλκιάς στην παράσταση: «Σμύρνη μου αγαπημένη»


smirniΑπό τα στενά σοκάκια και τα καφέ αμάν, έως τα αρχοντικά σπίτια και τα εξοχικά στο Κορδελιό, η παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη», επίκαιρη όσο ποτέ, μας ταξιδεύει για δεύτερη χρονιά φέτος στην πόλη-σύμβολο του μικρασιατικού ελληνισμού: τη Σμύρνη

Η Μιμή Ντενίση στο ρόλο της αρχόντισσας Φιλιώς ξετυλίγει το μίτο της ιστορίας και ταξιδεύει τους θεατές γεμίζοντάς τους με αρώματα, χρώματα και αναμνήσεις της πόλης. 

Μαζί της στη διαδρομή μιας ολόκληρης ζωής βρίσκεται η οικογένειά της, ο πατέρας της, ο άντρας της, ο αδελφός της, τα παιδιά της και όλοι οι άνθρωποι του σπιτιού που παίρνουν σάρκα και οστά με τις εξαιρετικές ερμηνείες των Κώστα Βουτσά, Τάσο Χαλκιά, Μιχάλη Μητρούση, Τάσο Νούσια, Χριστίνα Αλεξανιάν, Μάνο Ζαχαράκο, Δημήτρη Μακαλιά, Κατερίνα Γερονικολού, Νέλη Αλκάδη και δεκατρείς ακόμα ηθοποιούς. 

Σε αυτή την ατμόσφαιρα έρχονται να προστεθούν τα σκηνικά του Γιώργου Πάτσα, οι 3D προβολές του Γιάννη Βολιώτη και η μουσική και τα τραγούδια που ερμηνεύουν ζωντανά επί σκηνής ο μοναδικός Μπάμπης Τσέρτος, η Σοφία Μέρμηγκα και η Εστουδιαντίνα. 

Το δραματικό φινάλε του έργου αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο την καταστροφή, προκαλώντας έντονα συναισθήματα στον κόσμο που φεύγει με δάκρυα στα μάτια και μια γλυκόπικρη γεύση στα χείλη. Μία μοναδική θεατρική εμπειρία, μία μεγάλη παραγωγή που δεν πρέπει να χάσετε. 

Παίζουν:

ΝΤΕΝΙΣΗ
ΒΟΥΤΣΑΣ
ΧΑΛΚΙΑΣ
ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ
ΝΟΥΣΙΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΙΑΝ
ΖΑΧΑΡΑΚΟΣ
ΜΑΚΑΛΙΑΣ
ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ

«ΘΕΑΤΡΟΝ»
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Πειραιώς 254, Ταύρος
Τηλ. 212 254 0300
www.theatron254.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα