24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βόλει: Ανανέωσε και συνεχίζει για 3 χρόνια ο Γιώργος Δεναξάς στον Μίλωνα

Μετά από μια απολύτως επιτυχημένη σεζόν η οποία μπορεί να μην ολοκληρώθηκε λόγω κορονοιού αλλά έφερε το πρωτάθλημα στη γυναικεία ομάδα βόλει και την άνοδο στην Α2, η συνέχεια δεν θα μπορούσε παρά να είναι ταυτόσημη με την παραμονή του πρωτεργάτη του τμήματος, του Γιώργου Δεναξά.

Έτσι, αποφασίσθηκε η επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο Coach Δεναξάς εκτός από την Γυναικεία ομάδα του Συλλόγου, αναλαμβάνει και την πλήρη εποπτεία του τμήματος βόλεϊ του Μίλωνα, ξεκινώντας από τις Ακαδημίες και τα αναπτυξιακά τμήματα.

O Γιώργος Δεναξάς εκτός από έναν πολύ σοβαρό και εργατικό προπονητή αποτελεί το next big thing του ελληνικού γυναικείου βόλει με δεκάδες τίτλους στην καριέρα του ενώ έχει αναδείξει μεγάλα ταλέντα του βόλει που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.

Ο Μίλωνας στην ανακοίνωσή του αναφέρει σχετικά: “Γιώργο σ’ ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία και είμαστε σίγουροι ότι o στόχος μας για εδραίωση της Γυναικείας μας ομάδος στις Εθνικές κατηγορίες, όσο υψηλότερα γίνεται, καθώς και η σταδιακή ισχυροποίηση των αναπτυξιακών μας τμημάτων θα πραγματοποιηθεί και θα μας χαρίζει ευχάριστες στιγμές για τα χρόνια που ακολουθούν”.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα