22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεν κατάφερε να εκλεγεί γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο δημοτικός μας σύμβουλος Σπύρος Κούρτης

κοθρτισΟ 45χρονος πολιτικός επιστήμονας Γιάννης Μοίρας εξελέγη Γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σήμερα κατά την διαδικασία εκλογής απο το Εθνικό Συμβούλιο.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ευχήθηκε “καλή επιτυχία” στον Γιάννη Μοίρα, και σε δήλωσή του επανέλαβε την πρόθεσή του να προχωρήσει σε ευρύτερες συνεργασίες με άλλα κόμματα του αντιμνημονιακού χώρου, και πρόσωπα, ανεξάρτητα και τόνισε ότι το μήνυμα που έλαβε το κόμμα απο τη βάση είναι η δημιουργία ενός μεγάλου πατριωτικού μετώπου.

Μέτωπο το οποίο θα συγκροτηθεί “με συνεργασίες με όλα τα πατριωτικά και δημοκρατικά κινήματα, προκειμένου να έχουμε την κυβερνητική πρόταση απέναντι στη συστράτευση των δυνάμεων της συμπολίτευσης που κυβερνά σήμερα αλλά και της αντιπολίτευσης η οποία υπαναχώρησε στις εντολές του κ. Γιούνκερ”, όπως είπε ο κ.Καμμένος.

Ο νέος Γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Μοίρας σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Η Ιδρυτική μας Διακήρυξη οι θέσεις μας και το πρόγραμμά μας, η συνέπειά μας και το ψυχικό και πολιτικό σθένος του προέδρου Πάνου Καμμένου, είναι τα εχέγγυα, ότι ο ελληνικός λαός μπορεί και πρέπει να εμπιστεύεται τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Απο εδώ και εμπρός μόνο δουλειά στο κίνημα και καθημερινός αγώνας στην κοινωνία”.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα