19.2 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δερμιτζάκης: Πρώτα να σταματήσει η Θεία Κοινωνία και μετά να κλείσουν επιχειρήσεις

Για την αναγκαιότητα εύρεσης άλλου τρόπου λήψης της Θείας Κοινωνίας σε περίπτωση που αποφασιστεί η συνέχισή της έκανε λόγο ο καθηγητής Μανώλης Δερμιτζάκης, σημειώνοντας πως με τον τρόπο που ακολουθείται μέχρι σήμερα, ενισχύει την ανεξέλεγκτη διασπορά του κορονοϊού.

Πιο αναλυτικά, μιλώντας στον ΣΚΑΙ και αναφερόμενος στα νέα μέτρα που λαμβάνονται, καθώς και στο ενδεχόμενο ενός νέου, γενικού lockdown, ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης δήλωσε ότι «προτού σταματήσουν οι οικονομικές δραστηριότητας και κλείσουν επιχειρήσεις θα πρέπει να σταματήσει η θεία κοινωνία».

«Δεν γίνεται να κλείνουν επιχειρήσεις, εστιατόρια και «να έχουμε τόσο μεγάλο πρόβλημα στο ΑΕΠ και να μην υπάρχει ευελιξία από πλευράς της Εκκλησίας. Το θεωρώ απαράδεκτο», υπογράμμισε ο κ. Δερμιτζάκης, σημειώνοντας ωστόσο πως σε περίπτωση συνέχισης της θείας κοινωνίας θα πρέπει να βρεθεί ένας άλλος, πιο ασφαλής τρόπος, όπως το πλαστικό κουτάλι μιας χρήσης ή με μεταλλικό κουταλάκι που θα φέρνει κάθε πιστός μαζί του από το σπίτι του.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα