22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Διαμαρτυρία έξω από το Δημαρχείο, πραγματοποίησαν οι γονείς του 7ου Δημοτικού αντιδρώντας για τις εργασίες , που γίνονται στο χώρο του σχολείου. Παράλληλα, με την παρακάτω επιστολή, τονίζουν τους λόγους για τους οποίους αντιτίθενται στη συνέχιση των εργασιών.

‘‘Προς

κ. ΤΖΟΥΛΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ, Δήμαρχο Νέας Σμύρνης

κα. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΚΛΑΙΡΗ, Αντιδήμαρχο Παιδείας Νέας Σμύρνης

Εμείς οι γονείς των 325 παιδιών του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ και ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ στο ξεκίνημα των χωματουργικών εργασιών της διαμόρφωσης χώρου για την τοποθέτηση προκάτ αιθουσών στην αρχή της σχολικής χρονιάς.

ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ για την ασφάλεια και την σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας επειδή οι εργασίες θα γίνονται παράλληλα με το ωράριο λειτουργίας του σχολείου.

ΘΕΩΡΟΥΜΕ τα μέτρα ασφαλείας που πάρθηκαν (τοποθέτηση οριζόντιας λαμαρίνας χωρίς περαιτέρω προστασία) απόλυτα ελλειπή και αναποτελεσματικά.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ότι ο χώρος έχει σημανθεί σαν εργοτάξιο, απαγορεύοντας την είσοδο στους μη έχοντες εργασία, γεγονός που σας καθιστά υπεύθυνους και υπόλογους για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί στα παιδιά μας.

ΔΕΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ από κανένα πολιτικό ή μη, αντίπαλο της Δημοτικής Αρχής.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΝΕΙΣ και είμαστε εδώ γιατί για εμάς είναι και πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη η ασφαλής διαβίωση των μαθητών στα σχολεία με αξιοπρεπείς αίθουσες και συνθήκες διδασκαλίας.

 ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ’’

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα