24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΟΥΛΕΥΤΙΚΗ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

 

Το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης με τη σύμφωνη γνώμη της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (ΔΕΠ), προσκάλεσε το συνδημότη μας, Καθηγητή και Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Νίκο Δεμερτζή, και αυτός απεδέχθη να προσφέρει, αφιλοκερδώς, υπηρεσίες Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο Δήμο μας.
Έτσι, λοιπόν, κάθε Δευτέρα 17:00 έως 20:00 στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου, Ελ. Βενιζέλου 18, 3ος όροφος ο κ. Ν. Δεμερτζής θα δέχεται, με ραντεβού, μαθητές σχολείων του Δήμου μας, φοιτητές, γονείς και όποιον άλλο δημότη επιθυμεί να κάνει χρήση των υπηρεσιών αυτών. Τηλ.  επικοινωνίας  2132025833 .
Ο Νίκος Δεμερτζής (http://users.sch.gr/ndemertzis) υπήρξε επί σειράν ετών (1999 – 2011) υπεύθυνος των Γραφείων Επαγγελματικού Προσανατολισμού του 4ου ΓΕ.Λ. Π. Φαλήρου και της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης. Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου: «Επαγγελματικός Προσανατολισμός στην πράξη.στο πέρασμα της εφηβείας.στο διάβα της ζωής». Έχει διοργανώσει σεμινάρια Συμβουλευτικής Γονέων (Π. Φάληρο, Ευαγγελική Σχολή) και ημερίδες στο Ευγενίδειο Ίδρυμα.
Φέτος, σε συνεργασία με το 4ο ΓΕ.Λ. Ν. Σμύρνης και την Ένωση Γονέων Ν. Σμύρνης θα συνεχιστούν τα σεμινάρια αυτά με θέμα: «Εφηβεία και Επαγγελματικός Προσανατολισμός». Το πρόγραμμα των σεμιναρίων και της ημερίδας που θα ακολουθήσει θα  κοινοποιηθούν μετά την οριστικοποίησή τους και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου μας.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα