14.7 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Εικόνα διάλυσης για την παράταξη του Σγουρού-Νέες αποχωρήσεις συμβούλων

Την αποχώρησή του από την παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» του Γ. Σγουρού, και την ανεξαρτητοποίηση του, ανακοίνωσε με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ο περιφερειακός σύμβουλος, γιατρός, Θανάσης Βαθιώτης.
Ο κ. Βαθιώτης, στη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του, επισημαίνει ανάμεσα στα άλλα: «στην επί τριάντα χρόνια παρουσία μου στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είχα πάντα ως γνώμονα να είμαι χρήσιμος για τους πολίτες και αποτελεσματικός για την κοινωνία».
Ο κ. Βαθιώτης αναφέρει επίσης ότι «η λαϊκή ετυμηγορία όπως εκφράστηκε στις περιφερειακές εκλογές και τα οξυμμένα προβλήματα και οι ανάγκες των πολίτων της Αττικής μας επιβάλλουν μια διαφορετική αντιμετώπιση … και η λύση τους, πρέπει να μας ενώνουν και όχι να μας χωρίζουν».
Σημειώνεται ότι τις αποχωρήσεις τους από την παράταξη Σγουρού είχαν γνωστοποιήσει ο πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασ. Γιαννακόπουλος και η Κατερίνα Αδαμοπούλου.

Να παραδώσουν την έδρα τους καλεί τους Περιφερειακούς συμβούλους η παράταξη του Γιάννη Σγουρού, μετά την ανεξαρτητοποίηση των Περιφερειακών Συμβούλων την περασμένη εβδομάδα, με σκληρή ανακοίνωση.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα