17.2 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η αήττητη επί 29 σερί επίσημα Μπάγερν και η τακτική της Λιόν!

A Paris… Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε, επιτέλους μετά από τόσα χρόνια, το όνειρο πραγματικότητα και έφτασε στον τελικό. Αν θα το πάρει ή όχι θα… φανεί το βράδυ της Κυριακής 23 Αυγούστου και ενάντια σε Μπάγερν ή Λιόν, που θα γίνει γνωστό απόψε, στη Λισσαβώνα, σε ημιτελικό όπου, κακά τα ψέματα, κάθε άλλο παρά από την πρόκριση των Βαυαρών θα συνιστά… βόμβα μεγατόνων. Αλλά, μπάλα είσαι, ποτέ δεν ξέρεις, ακόμη και στο στοίχημα προτάσεις σήμερα.

Η Λιόν έχει κάνει υπέρβαση, κακά τα ψέματα. Προημιτελικά είχε ξαναπάει, της έλαχε φέτος το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, η Μάντσεστερ Σίτι, και την υπέταξε δικαιότατα με 3-1. Η τακτική του Ρούντι Γκαρσιά με άπλωμα των γραμμών σε πλάτος και στένεμα σε μήκος, με διπλά μαρκαρίσματα (τι Νεϊμάρ, τι Στέρλινγκ) είχε φανεί στο 0-0 του τελικού του Κυπέλλου με την Παρί ενώ βρήκε απέναντί της μια ανοιχτή άμυνα που τιμώρησαν οι Κορνέ και Ντεμπελέ. Η Μπάγερν έκανε το… απλό με την Μπαρτσελόνα: την πίεσε ψηλά και τη διέλυσε με το απίστευτο, ακόμη και τόσα 24ωρα μετά, 8-2, κάλλιστα θα μπορούσε κι άλλα γκολ και πλέον προβάλει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο (από το 4άρι έπεσε στο 1.60). Οι Βαυαροί δεν έχουν ήττα στα τελευταία 28 επίσημα ματς (27-1-0) μετρώντας 19 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (!), μόνο η Λειψία τη φρέναρε (0-0).

Και πριν δείτε δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα, διαβάστε κι αυτό: η Μπάγερν έχει… στοιχειώσει τον Ρούντι Γκαρσιά. Το 2012-13 η Λιλ, όπου εργαζόταν, συνετρίβη με 6-1 στο Μόναχο από τη Μπάγερν και το 2014-15 ο Γκαρσιά εργαζόταν στη Ρόμα και η Μπάγερν πέρασε… αέρας από το «Ολίμπικο» με 7-1!

Στα της παράδοσης η Μπάγερν έχει 4-2-2 στα ματς με τη Λιόν: 3/4 φορές έπαιξαν σε ομίλους και μια, συμπτωματικά ως φέτος, στα ημιτελικά. Τούτα ήταν το 2009-10, 1-0 στο Μόναχο και 3-0 στη Γαλλία οι Γερμανοί αλλά ο Ριμπερί είχε αποβληθεί στο πρώτο και έχασε τον τελικό με την Ιντερ στη Μαδρίτη (2-0 η ομάδα του Μουρίνιο). Πρώτη φορά αντάμωσαν σε ομίλους το 2000-01: 1-0 στο Μόναχο η Μπάγερν με Γέρεμις, 3-0 η Λιόν στο «Ζερλάν» με δύο γκολ του (γνώριμού μας) Γκοβού κι ένα του Λεγκλ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα