24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ΟΝΝΕΔ Νέας Σμύρνης ανακοινώνει ότι θα στηρίξει Πατούλη και Νάνου-Πάγκαλη

Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε, η ΟΝΝΕΔ Νέας Σμύρνης στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια και καλεί τους Νεοσμυρνιώτες να συνταχθούν στο πλευρό τόσο του κ. Πατούλη, όσο και των δύο υποψηφίων του από τη Νέα Σμύρνη Δήμητρα Νάνου και Ανδρέα Πάγκαλη.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Το τοπικό γραφείο της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας Νέας Σμύρνης, περίτρανα υποστηρίζει την υποψηφιότητα του κ.Γιώργου Πατούλη, ως υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής. Στο πρόσωπο του κ.Πατούλη αντικατοπτρίζεται ένας «αυτοδιοικητικός» που έχει αφήσει το προσωπικό του στίγμα στον δήμο Αμαρουσίου, με μία φαρέτρα από έργα, προτάσεις και λύσεις για τα θέματα του δήμου που υπηρετεί.
Στο πρόσωπο του κ.Πατούλη συγκεντρώνονται , οι  δυνάμεις της ειλικρίνειας,  του έργου, της δημιουργίας, της υπευθυνότητας, συναίνεσης και της συνεργασίας. Η άλλη πλευρά  είναι οι αντίπαλοι μας, οι πολιτικοί εκφραστές του λαϊκισμού, της ανευθυνότητας, του μηδενικού έργου, των εύκολων και ανεκπλήρωτων υποσχέσεων. Αυτοί που βάζουν διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στους πολίτες και επενδύουν στο διχασμό της κοινωνίας μας, για να διασφαλίσουν την πολιτική τους επιβίωση. Στις 26 Μαΐου σαν ΟΝΝΕΔ συστρατευόμαστε στην πλευρά των καθαρόαιμων αγωνιστών της παράταξής μας, συστρατευόμαστε με τον Γιώργο Πατούλη για την πολιτική κάθαρση της Αττικής μας.
Άξιο αναφοράς είναι ότι στον συνδυασμό του , «κατεβαίνουν» ως  υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι  του νότιου τομέα  Αθηνών, δυο Νεοσμυρνιώτες η κ.Δήμητρα Νάνου και ο κ.Ανδρέας Πάγκαλης.

Το 2019 , είναι μία συμβολική χρονιά για την παράταξή μας. Μεταβαίνουμε από το σκοταδιστικό καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, στο φως και στην λύτρωση του προέδρου μας και αυριανού πρωθυπουργού του Κυριάκου Μητσοτάκη.  Το 2019 λοιπόν, ψηφίζουμε πρωθυπουργό. Αυτόν που αντιμετωπίζει τον Αλέξη Τσίπρα και θα φέρει την χώρα σε ανάκαμψη. Αυτόν που μας εκπροσωπεί εντός και εκτός της Ελλάδος υπερήφανα και με πολιτικό λόγο. Επιλέγουμε δημιουργική  ανανέωση, χτισμένη πάνω στις δομές που εκπροσωπεί η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανήκουμε.

Στις 26 Μαΐου ξεκινάει η μεγάλη μάχη που οφείλουμε να δώσουμε για τις επόμενες γενιές και τους συνεχιστές του φρονήματός μας.
Καθότι , στο μεγάλο σχολείο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ  και μετέπειτα στην ΟΝΝΕΔ, μάθαμε να μαχόμαστε για τα πιστεύω και τις αξίες της γαλάζιας γενιάς , ήρθε η ώρα να αποδείξουμε στον έξω κόσμο και πόσο μάλλον στους εαυτούς μας , ότι οι μάχες κερδίζονται στα πεζοδρόμια. Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε τον αγώνα μας σεβόμενοι τα ιδεώδη μας  και η νίκη θα είναι δεδομένη. Αρχής γενομένης από τις 26 Μαΐου που διεκδικούμε τις περιφέρειες , τους μεγάλους δήμους της πατρίδας και μία ισχυρή παρουσία στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Επόμενος στόχος μας είναι να πάρουμε τα ηνία της χώρας στα χέρια μας με αυριανό πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα