22.4 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ιστορικός δίχως φραγμούς στο όνειρο – Νίκησε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ 0-1 και έβαλε φωτιά στα play off

Τη φετινή σαιζόν ο Πανιώνιος έχει τρελάνει όλη τη φίλαθλη Ελλάδα. Έφτασε λοιπόν η ώρα της ΑΕΚ την οποία και νίκησε 0-1 βάζοντας αφενός φωτιά στα play off και αφετέρου οι βλέψεις φτάνουν μέχρι και για Champions League.

Aλλωστε ότι δεν κατάφερε ο Πανιώνιος την περασμένη Κυριακή (14/5) με τον Παναθηναϊκό μέσα στην έδρα του, το κατάφερε μέσα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Πανιώνιος σκόραρε νωρίς, εγκλώβισε την ΑΕΚ και της πήρε μάλλον εύκολα τους τρεις βαθμούς. Άλλωστε η Ένωση δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, να βγάλει ουσιαστική αντίδραση στο γκολ του Γεσίλ με το καλημέρα. Στο 7′ ο Πανιώνιος προηγήθηκε, καθώς ο Γεσίλ βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (46′ Χριστοδουλόπουλος), Βάργκας (46′ Πατίτο), Πέκχαρτ (62′ Αλμέιδα), Αραούχο.

Πανιώνιος (Μιλογέβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος (57′ Γκιοατά), Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν (87′ Ταπόκο), Μασούντ, Μασούρας, Γεσίλ (75′ Λάμπρου)

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα