22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καλωσορίσατε στο Nea Smyrni Live!

Σε μια εποχή που τα γεγονότα εξελίσσονται με ταχυτάτους ρυθμούς, η ενημέρωση των πολιτών κρίνεται αναγκαίο να πραγματοποιείται έγκαιρα, έγκυρα και αποτελεσματικά. Σε μια εποχή που τα παραδοσιακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης παραχωρούν τη θέση τους σε σύγχρονες ηλεκτρονικές μορφές ενημέρωσης, το διαδίκτυο καθίσταται το μέσο που χρησιμοποιούν όλο και περισσότεροι πολίτες. Σε μια εποχή που ο κόσμος βάλλεται καθημερινά από τις επιπτώσεις της οικονομικής, κοινωνικής και αξιακής  κρίσης, οι δημοσιογράφοι οφείλουν να ενημερώνουν αξιόπιστα, με αισιόδοξη ματιά και αδέσμευτα από τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που τείνουν να εξαγοράσουν την δημοσιογραφία του τόπου μας.

   Σε αυτή την εποχή ζούμε και εμείς, οι πολίτες της Νέας Σμύρνης. Για τον λόγο αυτό, δημιουργήσαμε αυτό τον διαδικτυακό τόπο στον οποίο έχουμε ως στόχο την άμεση, αντικειμενική και σφαιρική ενημέρωση των ανθρώπων που ζουν και δρουν στη Νέα Σμύρνη. Με σύγχρονη ματιά και πάθος για ενημέρωση είμαστε εδώ, σε αυτούς του δύσκολους καιρούς για να αναδείξουμε καθετί που αφορά την πόλη που αγαπάμε.

   Πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτιστικά, αθλητικά είναι λίγα μόνο από το εύρος των θεμάτων που θα ‘ανεβαίνουν’ στο Nea Smyrni live, τον νέο ιστότοπο που αφορά αποκλειστικά τους Νεοσμυρνιώτες. Για τη νεολαία, τους εργαζομένους, τη τρίτη ηλικία και κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται για τα τεκταινόμενα του Δήμου μας.

   Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, στην νέα εποχή της ενημέρωσης για τα τοπικά μας θέματα. Σας θέλουμε δίπλα μας, καθώς με την συμμετοχή και τις αναρτήσεις σας, θα αναδείξουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της τοπικής μας κοινωνίας.  

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα