19.2 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κινηματογραφική τροπή στην δολοφονία του 30χρονου πριν από 2 ημέρες! – Το θύμα κρατούσε όμηρο τον αδερφό του δράστη!

BpW90hZIYAEMkKi (1) (1)Ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ήταν η δολοφονία 30χρονου τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής & Προσωπικής Ελευθερίας, ο 30χρονος δολοφονήθηκε από έναν 22χρονο, τον αδερφό του οποίου κρατούσε όμηρο!

Όλα έγιναν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Ο 30χρονος βρέθηκε δολοφονημένος σε πεζοδρόμιο στην οδό  Εθνομαρτύρων στον Άγιο Δημήτριο, δίπλα σε αυτοκίνητο, που ανήκε στον πατέρα του δράστη!

Ο 30χρονος, είχε τραύματα στο λαιμό και στο θώρακα, από σκάγια κυνηγετικού όπλου. Το αυτοκίνητο είχε μια τρύπα στο κέντρο του παρμπρίζ ενώ ήταν θρύψαλλα και το τζάμι στο παράθυρο της πόρτας του συνοδηγού.
Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε τραυματισμένος και ο αδελφός του δράστη.

Ο 22χρονος δράστης ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια το έγκλημα και όλα όσα προηγήθηκαν.

Όπως είπε, γνώριζε αρκετά χρόνια το θύμα και κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο λογομαχούσαν συνεχώς τηλεφωνικά, για προσωπικές διαφορές.

Όμως, αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν όλα όσα έγιναν από το θυμα τα ξημερώματα του Σαββάτου. 
Το θύμα, είδε στην οδό Αγίου Δημητρίου τον αδελφό του δράστη να οδηγεί το αυτοκίνητο του πατέρα του. Τότε, μαζί με άλλα  άτομα, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, τον ανάγκασαν να σταματήσει.

Τον έδειραν και στην συνέχεια ο 30χρονος πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του 20χρονου μαζί με το νεαρό και πήγε στο σπίτι του δολοφόνου του αφού προηγουμένως τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε να συναντηθούν για να απελευθερώσει τον αδερφό του!

Μόλις έφτασαν απέξω, ο 22χρονος κατέβηκε από το σπίτι, έχοντας μαζί του το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του. Όταν είδε το θύμα να έρχεται, οδηγώντας το αυτοκίνητο του πατέρα του, πυροβόλησε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Το θύμα αντέδρασε, επιχειρώντας να τον χτυπήσει με το αυτοκίνητο και τότε ο δράστης πυροβόλησε εκ νέου, σκοτώνοντας τον 30χρονο.

Στην έρευνα στο σπίτι του πατέρα του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το δίκαννο κυνηγετικό όπλο, το οποίο χρησιμοποίησε ο 22χρονος.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν πρωινές ώρες της χθες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για κύρια ανάκριση.

Πηγή: newsit.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα