18.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ..!

spyropoylos_panioooniosΕπεισοδιακή η προπόνηση της ομάδας στη Νέα Σμύρνη σήμερα..οπαδοί που βρέθηκαν να την παρακολουθήσουν, είδαν τον Σπυρόπουλο να προπονείται ακόμα με την ομάδα ξεκίνησαν να λογομαχούν μαζί του λέγοντας του να βγάλει τη φανέλα, ότι πούλησε τον Ιστορικό πίσω από την πλάτη τους κλπ με κατάληξη οι λογομαχίες να περάσουν σε πράξη, οι οπαδοί να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και να κυνηγούν τον ποδοσφαιριστή ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει και να κλειδωθεί στα αποδυτήρια..στη συνέχεια προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα και να έρθουν τετ α τετ με τον ποδοσφαιριστή αλλά με τη βοήθεια των ψυχραιμότερων η πόρτα δεν άνοιξε ποτέ και το θέμα έληξε εκεί ..επίσης ζήτησαν εξηγήσεις από το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Μιχάλη Τσαμουρλίδη ο οποίος λέγεται ότι έκανε την ακόλουθη δήλωση εχθές:

«Ξαναχωρίζουν οι δρόμοι μας. Ίσως δεν είναι γραφτό. Στην ΑΕΚ πρέπει να παίζουν μεγάλοι παίκτες. Μου αρέσουν όμως οι προκλήσεις. Όταν πέφτεις να σηκώνεσαι.

Πέρασα δύσκολα αλλά ξαναστέκομαι στα πόδια μου. Αν είναι λάθος θα το δείξει η πορεία. Ο θεός είναι μεγάλος. Μετά από επτά χρόνια στην οικογένεια της ΑΕΚ, επιτέλους μπορώ να πω… ΑΕΚάρα μια ζωή!!!»
ο ποδοσφαιριστής δήλωσε κατηγορηματικά ότι οι δηλώσεις του παραποιήθηκαν και ότι πλέον είναι ψυχή και σώματι στον Ιστορικό σύλλογο και το θέμα έληξε εκεί…

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα