13.4 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κυρανάκης:«Μπορεί κάποιοι από τους καταληψίες να πιστεύουν ότι θα γίνουν πρωθυπουργοί»

Πολλά έχουν γραφτεί κι ακουστεί το τελευταίο διάστημα από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με τις καταλήψεις και τα αιτήματα των μαθητών. Κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε πει ότι μπορεί κάποιοι από τους μαθητές να σκέφτονται ότι κάποια στιγμή θα γίνουν πρωθυπουργοί. Δηλαδή, ότι μπορεί ένας από τους λόγους που γίνονται αυτές οι καταλήψεις σε όλη την Ελλάδα να είναι αυτός.

Το ακούσαμε, όμως, κι αυτό.

Από τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ο οποίος πρόσφατα είχε προκαλέσει και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του με εκείνη την περιβόητη δήλωσή του για τους άνεργους και τα «δομημένα βιογραφικά», θέμα για το οποίο ασχολήθηκαν επί μέρες οι χρήστες στα social media.

«Είναι υποκινούμενες (σ.σ. οι καταλήψεις). Διότι βλέπουμε ακόμα κι από μαθητές και εκπροσώπους της μαθητικής κοινότητας να παραδέχονται οι ίδιοι ότι είναι μέλη αριστερών κομμάτων της ΚΝΕ και τα λοιπά», είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και στη συνέχεια ο Σύμβουλος Έκδοσης της εφημερίδας «Τα Νέα», Γιώργος Παπαχρήστος, τον ρώτησε αν οι καταλήψεις που έγιναν πρόπερσι ήταν κι αυτές υποκινούμενες ή δίκαιες.

Η απάντησή του βουλευτή της ΝΔ; «Δεν το γνωρίζω». Γνωρίζει μόνο γι’ αυτές που γίνονται τώρα. Για εκείνες όχι και συμπλήρωσε: «Στη χώρα έχουμε ένα πρότυπο αριστερού. Ποιο είναι αυτό το πρότυπο; Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα από τις μαθητικές καταλήψεις. Όλοι αυτοί που ανήκουν στις αριστερές κινήσεις και είναι μαθητές που κάνουν καταλήψεις μπορεί στο μυαλό τους να έχουν και να πιστεύουν δικαίως ότι κάποια στιγμή θα γίνουν πρωθυπουργοί».

Πηγή https://www.altsantiri.gr/parapolitika/902111/kyranakis-katalipsies-prothypoyrgoi/

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα