23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μίλωνας: Επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη στον Αποσκίτη-Τι αποφάσισε η διοίκηση

Η διοίκηση του Μίλωνα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Δημήτρη Αποσκίτη ο οποίος θα συνεχίσει να προπονεί την ομάδα μπάσκετ. Μπορεί η εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια να μην ήταν καλή, ωστόσο θέμα προπονητή δεν τέθηκε ποτέ και αυτό διευκρινίζει μεταξύ άλλων ο σύλλογος με ανακοίνωση του.

Μάλιστα στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο έγινε διεξοδική συζήτηση για την πορεία της ομάδας έπειτα από την επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες και για τα επόμενα βήματα. Οι άνθρωποι του Μίλωνα άλλωστε δεν ακολούθησαν την πεπατημένη, να απομακρύνουν δηλαδή τον προπονητή με περισσότερο από έναν γύρο να απομένει για το πρωτάθλημα δείχνοντας τη διαφορετική φιλοσοφία που τους διέπει και την έμπρακτη στήριξη στον Δημήτρη Αποσκίτη ο οποίος αποτελεί κεφάλαιο για τον σύλλογο. Άλλωστε όσοι γνωρίζουν τα τεκταινόμενα στον Μίλωνα, αναγνωρίζουν την προσφορά του Δημήτρη Αποσκίτη όχι μόνο σε επίπεδο προπονητικής και ανάπτυξης των ακαδημιών μπάσκετ αλλά και σε επιμέρους ζητήματα.

Αυτό που μένει είναι η ομάδα να τιμήσει την εμπιστοσύνη και τη στήριξη της διοίκησης, επαναφέροντας τον Μίλωνα στις καλές εμφανίσεις και τις επιτυχίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟΝΣ Μίλων, ο Δημήτρης Αποσκίτης συνεχίζει στη θέση του προπονητή της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ του Συλλόγου.

Η εμπιστοσύνη που χαίρει ο Δημήτρης Αποσκίτης από την οικογένεια του Μίλωνα επιβεβαιώθηκε και στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τετάρτης 8/1, στην οποία ο Πρόεδρος του Μίλωνα Μιχάλης Σακελλαρίδης ανέλυσε την εισήγηση της επιτροπής μπάσκετ.

Άλλωστε θέμα προπονητή ουσιαστικά ποτέ δεν τέθηκε.

Είμαστε σίγουροι ότι τόσο οι παίχτες όσο και το προπονητικό team θα τιμήσουν την εμπιστοσύνη της Διοίκησης του Μίλωνα και θα επαναφέρουν την ομάδα στο μονοπάτι των επιτυχιών.

Για το Δ.Σ. του ΑΟΝΣ Μίλων

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα