20 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Μίλωνας: Ημερίδα ενημέρωσης για τη λειτουργία της ακαδημίας τένις

Την Κυριακή στις εγκαταστάσεις τένις του ΑΟΝΣ «Ο ΜΙΛΩΝ» πραγματοποιήθηκε ημερίδα γνωριμίας και ενημέρωσης προς τους γονείς σχετικά με την λειτουργία της ακαδημίας, τα οφέλη του τένις και την αθλητική ψυχολογία  και την ανάπτυξη δεξιοτήτων.

Στην ημερίδα συμμετείχαν ο Ειδικός Γραμματέας του συλλόγου και Διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος αντισφαίρισης Κωνσταντίνος Κωνσταντίδης, oι Προπονητές αντισφαίρισης  Γιώργος Λυμπερόπουλος, Μαρία Ντάντου,  Άρια Μεσοροπιάν,  Δημήτρης Χατζηστογιάννης και Ευθυμία Ξυδιά. Παρόντες και ο Πρόεδρος του Συλλόγου  Μιχάλης Σακελλαρίδης και ο Διευθυντής του συλλόγου Πέτρος Κίντος.

Σημαντική ήταν και η συμβολή της ακαδημίας «Εργώ» με τα στελέχη της  Παναγιώτη Σοφίο – ψυχολόγος και επιστημονικός σύμβουλος, Ιωάννα Γεωργούλη – σύμβουλο ψυχικής υγείας και τον Θοδωρή Παπασταθόπουλο – εδικό παιδαγωγό,οι οποίοι μίλησαν σχετικά με τον αθλητισμό και την ανάπτυξη ψυχοκοινωνικών δεξιοτήτων, ένω ακολούθησε συζήτηση με τους γονείς των μικρών αθλητών.

Ο ΑΟΝΣ «Ο ΜΙΛΩΝ» έχοντας ως προτεραιότητα την ολοκληρωμένη προσέγγιση της αθλητικής δραστηριότητας και λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπο αυτής στους αθλούμενους κάθε ηλικίας, θα συνεχίσει μέσα από ενημερωτικές και εκπαιδευτικές δράσεις να διατηρεί υψηλά την ποιότητα των αθλητικών του υπηρεσιών.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα