14.6 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μίλωνας: Eπιστροφή Αποσκίτη στο τιμόνι του εφηβικού – Δύο μεταγραφές η ανδρική ομάδα

Ο Δημήτρης Αποσκίτης αναλαμβάνει προπονητής της εφηβικής ομάδας του ΑΟΝΣ Μίλων για τη νέα σεζόν. Ο έμπειρος προπονητής επιστρέφει στο σπίτι του μετά την θητεία του στον Ίκαρο Καλλιθέας, κάτι που ήταν κοινή επιθυμία τόσο των ανθρώπων του Μίλωνα όσο και του ίδιου.

Η διοίκηση του συλλόγου λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη πείρα του Δημήτρη Αποσκίτη, την αγάπη του για τα αναπτυξιακά τμήματα και την πλούσια τεχνογνωσία καθώς και την ιστορία του στον Μίλωνα, ανέθεσε αυτό το κρίσιμο ρόλο στον coach, ο οποίος έχει ήδη αρχίσει τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.
Σημαντικές προσθήκες στην ανδρική ομάδα
Παράλληλα, στο πλαίσιο του μεταγραφικού σχεδιασμού η ανδρική ομάδα του συλλόγου ενισχύθηκε με δύο σημαντικούς παίχτες εν όψει της νέας περιόδου, με τον τεχνικό διευθυντή Ντίνο Σίννη και τον προπονητή Γιάννη Μάνο να δουλεύουν έντονα  για τη στελέχωση της ομάδας.
Πρόκειται για τον Ντόσκορη και Βουρλίτη οι οποίοι αγωνίζονται στις θέσεις play maker και power forward αντίστοιχα.
Δύο έμπειροι παίκτες καθώς ο Ντόσκορης πέρυσι αγωνίστηκε στον Έσπερο συμβάλλοντας στον προβιβασμό της ομάδας του, ενώ ο γνώριμος Βουρλίτης (από την πρότερη πορεία του στον Μίλωνα) αγωνιζόταν στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα