23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν γίνεται κανένας χαμός στους δρόμους όταν με βλέπουν» -τι γίνεται με την εκπομπή της!

sinatsakiΚατοικεί,κυκλοφορεί, ψωνίζει και γυμνάζεται στη Νέα Σμύρνη.Από άλλη μία δήλωση φαίνεται πόσο ειλικρινής και αυθόρμητος τύπος είναι η ανερχόμενη Ελληνίδα star Μαίρη Συνατσάκη. Θυμόσαστε στην αρχή της σεζόν πόσα είχαν γραφτεί για το κορίτσι αυτό και την μεταπήδηση της από το Mega στον Αντ1; Ε λοιπόν ο καιρός πέρασε και όπως τα βλέπω μάλλον θα ξεκινήσουν και πάλι να γράφονται διάφορα.Γιατί; Διότι μπορεί να είδαμε την Μαίρη στο Dancing, όμως όλοι περιμέναμε να την δουμε και σε κάτι δικό της, μετά το δεύτερο μισό της σεζόν .Ωστόσο δηλώνει ….

«Ναι, είμαι ευχαριστημένη και νιώθω τυχερή, δεδομένων και των συνθηκών που επικρατούν τα τελευταία χρόνια. Εγώ μπήκα στην τηλεόραση μαζί με την κρίση. Δεν ξέρω πώς ήταν αυτός ο χώρος παλιά, όταν ήταν όλοι «προύχοντες» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Δεν ήταν όλοι. Πληρώνονταν εκείνοι που ήταν πρωταγωνιστές.

«Και οι δευτεραγωνιστές τότε έπαιρναν πολύ καλύτερα χρήματα από αυτά που παίρνουν όσοι είναι σήμερα στην ίδια θέση.»

-Μήπως όμως αυτό που συμβαίνει τώρα είναι πιο σωστό τελικά;

«Το πιστεύω σε μεγάλο βαθμό. Η τηλεόραση είναι ένα απολαυστικό επάγγελμα. Είναι μια κανονική δουλειά. Θρέφει όμως πολλά κομμάτια του εαυτού σου που έχουν να κάνουν με τη ματαιοδοξία, τη φιλαρέσκεια, και τη φιλοδοξία σου. Παράλληλα, υπάρχει και κάποιος που σε πληρώνει. Αυτό από μόνο του μπορεί να σε κάνει να… πιάσεις κόκκινο.»

– Το έχεις νιώσει αυτό; Έχεις ξεφύγει;

«Όχι, γιατί εγώ δεν είχα ποτέ πολλά λεφτά.»

– Ανεξάρτητα από αυτό, η αναγνωρισιμότητα αυτή καθαυτή δεν σου προκάλεσε τέτοιου είδους θέματα;

«Στην περίπτωση μου, όλα εξελίχθηκαν σταδιακά. Και πάλι δεν γίνεται κανένας χαμός στους δρόμους όταν με βλέπουν. Οπότε δεν ένιωσα να ξεφεύγω. Και είναι κάτι που δεν σου κρύβω ότι με έχει βοηθήσει. Είμαι εννέα χρόνια στην τηλεόραση, οπότε μπορώ να πω πως ό,τι έχω κάνει ήρθε σιγά σιγά. Συν του ότι προέρχομαι από μια οικογένεια που δεν υπερτονίζει όλο αυτό που μου συμβαίνει. Οι γονείς μου πάντα ήθελαν να πάρω το πτυχίο μου, να πατάω στα πόδια μου, θα με συγχαρούν για τη δουλειά μου, αλλά διατηρούν τις ισορροπίες όσο περισσότερο μπορούν.»

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr

Related Articles

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα