24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μακάμπι-Πανιώνιος 1-0: Χάθηκε η μάχη όχι ο πόλεμος-Ανοιχτή η πρόκριση

Ο Πανιώνιος πάλεψε σκληρά στο Τελ Αβίβ, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Μακάμπι. Οι Ισραηλινοί επικράτησαν του Ιστορικού με 1-0, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και πήραν προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο Τελ Αβίβ και στη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης στις 3 Αυγούστου θα προσπαθήσει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Europa League.

Η απουσία του Μασούντ ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στον χώρο του κέντρου, μιας και ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του και να κάνει οργανωμένες επιθέσεις. Ο Ιστορικός ήταν τουλάχιστον κάτι παραπάνω από καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, με αποτέλεσμα να παραμείνει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Ράικοβιτς, Σπούνγκιν, Τίμπι, Μπεν Χαΐμ, Νταβιντζάντα, Γεΐνι (83′ Περέτζ), Γκολάσα, Μπατόκιο, Σούνφελντ, Ατζίλι (74′ Ιτζάκι), Κιάρτανσον (85′ Ρικάν).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο (83′ Ντουρμισάι), Σαββίδης (72′ Παπαγεωργίου), Λάμπρου, Μασούρας, Γεσίλ (90’+2′ Γλύνος).

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα