22.3 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μεγάλη νίκη του Ιστορικού (0-1) επί του Ηρακλή

1300223Ο Ιστορικός, αν και έπαιξε για παραπάνω από 30 λεπτά με δέκα παίκτες, πέρασε νικηφόρα από το Καυτανζόγλειο, επικρατώντας με 1-0 του Ηρακλή.

 
Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη είχαν μαγκιά, αποφασιστικότητα και μαχητικότητα στον αγωνιστικό χώρο και παρά το γεγονός πως άδικα αποβλήθηκε ο Αργυρόπουλος στο 62′, πήραν πολύτιμο “τρίποντο” στη Θεσσαλονίκη.
Σκόρερ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μπακασέτας με ωραίο σουτ. Εξαιρετική η αμυντική λειτουργία της ομάδας, κολόνα της κυανέρυθρης άμυνας ο Χατζηισαϊας, κανείς παίκτης του Πανιωνίου δεν υστέρησε.
Το παιχνίδι


Στο πρώτο ημίχρονο ο Ιστορικός και ιδιαίτερα μετά το 15ο λεπτό υπέβαλε τον ρυθμό του και προσπάθησε να φτάσει με αξιώσεις προς την εστία του Ηρακλή.

Μπακασέτας και Μπουμάλ έκαναν επιθετικά το παιχνίδι του Πανιωνίου, ενώ καλή δουλειά έκαναν στον χώρο της μεσαίας γραμμής οι Κόρμπος και Σιώπης.

Στο 24’ οι κυανέρυθροι πραγματοποίησαν σημαντική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Ο Μπακασέτας έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή , με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Χουάντερσον.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανεβάσουν την απόδοση τους και στο 36’έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Σαραμαντάς έκανε την σέντρα από τα αριστερά, με την κεφαλιά του Τσιλιανίδη να περνάει λίγο άουτ.

Έξι λεπτά αργότερα ο Ηρακλής έκανε μία ακόμη τελική φάση. Ο Σαραμαντάς έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Ο Ιστορικός κατάφερε να αντέξει την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι, με την αμυντική τετράδα να έχει σωστές αντιδράσεις.

Μάλιστα, ο Πανιώνιος το πίστεψε και στην τελευταία επίθεση του ημιχρόνου ευτύχισε να σκοράρει. Ο Μπασκέτας άλλαξε παιχνίδι στον Μπουμάλ, αυτός «έσπασε» σωστά την μπάλα ξανά στον Μπακασέτα και ο τελευταίος με ψύχραιμο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1.

Ο Πανιώνιος μπήκε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48’ είχε μία καλή στιγμή με τον Σιώπη. Ο νεαρός μέσος έκανε το μακρινό σουτ, με τον Χουάντερσον να διώχνει σε κόρνερ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ιστορικός δημιούργησε μία πολύ καλή ευκαιρία. Ο Ανσαριφάρντ έκανε το σουτ μέσα από την πειροχή, με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να διώχνει δύσκολα.

Στο 62’ είχαμε ανατροπή των αριθμητικών δεδομένων. Ο διαιτητής Κιοτζένης έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αργυρόπουλο, αφήνοντας με 10 τον Πανιώνιο.

Ο ρέφερι έδωσε την πρώτη κίτρινη στον δεξιό μπακ στο 59’, σε μία φάση που ο Αργυρόπουλος έκανε καθαρά την προβολή στην μπάλα και δεν υπήρχε καν φάουλ. Λάθος υπόδειξη του διαιτητή.

Η δεύτερη κάρτα δόθηκε για μαρκάρισμα του Έλληνα άσου σε παίκτη του Ηρακλή. Φάση που υπήρχε φάουλ και μπορούμε να δικαιολογήσουμε την κάρτα. 

Βέβαια, όπως αναφέραμε, στην πρώτη φάση δεν υπήρχε καν φάουλ. Άδικη λοιπόν η κόκκινη κάρτα στον Αργυρόπουλο.

Στο 81’ αρχικά ο Χατζηισαϊας καθυστέρησε τον Μπουλούτ και εν συνεχεία ο Παπαδόπουλος έδιωξε το κοντινό σουτ του παίκτη του Ηρακλή.

Ο Πανιώνιος παρά το γεγονός πως έπαιζε για αρκετή ώρα με παίκτη λιγότερο, δεν δεχόταν ευκαιρίες από τον Ηρακλή.

Οι παίκτες του Ουζουνίδη είχαν άψογη αμυντική λειτουργία, με τον Χατζηισαϊα να είναι η «κολόνα» της κυανέρυθρης άμυνας και φυσικά όλοι να είναι δυναμικοί και μαχητικοί.

Το 0-1 έμεινε έως το φινάλε, με τον Ιστορικό να πανηγυρίζει μία μάγκικη σημαντική νίκη!

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καραβασίλης (Καβάλας)

4ος: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΣΚΟΡΕΡ: 45’ Μπακασέτας

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 62’ Αργυρόπουλος

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου (65’ Μπουλούτ), Λάζαρ (24’ Πορτουλίδης), Τσιλιανίδης, Κυριακίδης, Ρομάνο (46’ Χαντί), Περόνε

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος Ν., Οικονόμου, Μπουμάλ, Αργυρόπουλος, Χατζηισάϊας, Μασούρας (79’ Μητρόπουλος), Κόρμπος, Ανσαριφάντ (57’ Καραμάνος), Ρισβάνης, Σιώπης, Μπακασέτας (68’ Βλάχος)

Με πληροφορίες από: panionianea.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα