20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με αυξημένη συμμετοχή και τοποθετήσεις εφ’ όλης της ύλης η γενική συνέλευση του Μίλωνα

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση του Μίλωνα, σε πολύ καλό κλίμα ενώ οι ζωηρές τοποθετήσεις των μελών σε συνδυασμό με την αυξημένη συμμετοχή δείχνουν πως ο σύλλογος των Χρυσών Ολυμπιονικών βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία.

Πιο συγκεκριμένα, αφού έγινε διεξοδική ανάλυση των οικονομικών ζητημάτων η συζήτηση επικεντρώθηκε σε αθλητικά ζητήματα και την πορεία των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΑΟΝΣ Μίλων κ. Σακελλαρίδης αναφέρθηκε σε σημαντικές αλλαγές και ενέργειες που έγιναν την περασμένη χρονιά και θα δώσουν ώθηση στο σύλλογο, όπως η καλύτερη αξιοποίηση των εγκαταστάσεων τένις με την ανάπτυξη ακαδημιών, η βελτίωση των υποδομών των εγκαταστάσεων, η δημιουργία τμήματος επικοινωνίας και marketing με υπεύθυνο τον κ. Ασημακόπουλο, η υλοποίηση του προγράμματος μηχανογράφησης καθώς και η ενεργοποίηση σημαντικών φίλων και μελών.

Στη γενική συνέλευση στην οποία παρέστησαν περισσότερα από 50 μέλη, έδωσαν το παρών ο επίτιμος Πρόεδρος του συλλόγου και πρώην Περιφερειάρχης κ. Γ. Σγουρός, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Γ. Κρικρής ο οποίος αποτελεί και ενεργό μέλος του Μίλωνα, οι αντιδήμαρχοι κ. Π. Τσιάπης και η κα Κ. Δεληγιάννη καθώς και η μεγάλη δόξα του Μίλωνα και προπονητής της ομάδας που έπαιξε στην Α1 κ. Δ. Αποσκίτης.

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα