22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ / ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Στην αποστολή του Πανιωνίου με αντίπαλο την Κέρκυρα συμπεριλήφθηκε το νέο απόκτημα της ομάδας, Πιέρ. Η διοίκηση ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου κεντρικού αμυντικού Ζαν Ζακ Πιέρ, με σκοπό να ενισχύσει αμυντικά την ομάδα με την εμπειρία του Αϊτινού. Ο Πιέρ έχει αγωνιστεί με πολλές συμμετοχές στη Ναντ και ενσωματώθηκε, άμεσα, στην προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με την Κέρκυρα. Στην αποστολή του αγώνα, εκτός του Πιέρ, θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Σιόβας. Όσον αφορά τα εισιτήρια, η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση για τις τιμές του εντός έδρα αγώνα πρωταθλήματος.

Δείτε αναλυτικά τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ για την απόκτηση του Πιέρ και των τιμών των εισιτηρίων:

  • «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ζαν Ζακ Πιέρ. Ο 31χρονος Αϊτινός (με γαλλικό διαβατήριο) κεντρικός αμυντικός, θα αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο 50».
  • «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τις τιμές που θα ισχύσουν για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την Κέρκυρα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά τους είναι η επίδειξη της κάρτας φιλάθλου.                                                                                                 Οι τιμές εισιτηρίων έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Θύρα 1 (Μαθητική): Εισιτήριο συνοδού 5 ευρώ. Η αγορά τους θα γίνεται έξω από τη θύρα.

Θύρα 2: 10 ευρώ

Θύρα 3: 10 ευρώ (μόνο από το σύνδεσμο των Πανθήρων

Θύρα 4 και 7: 15 ευρώ

Θύρα 5-6: Τμήμα Α&Γ 20 ευρώ, τμήμα Β: 30 ευρώ.

VIP: 50 ευρώ

Υπενθυμίζουμε πως για την αγορά εισιτηρίου, αλλά και την είσοδο στο στάδιο της Νέας Σμύρνης είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη της κάρτας φιλάθλου. Παράλληλα και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να επιδεικνύουν την κάρτα φιλάθλου. Η φιλοξενούμενη ομάδα ΔΕΝ παρέλαβε εισιτήρια για τις ανάγκες των μεμονωμένων φιλάθλων της και ως εκ τούτου ΔΕΝ θα ανοίξει η Θύρα 8 για τους φιλοξενούμενους οπαδούς. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου. Εισιτήρια εκδίδονται από τις 10:00 έως τις 16:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Ι. Χρυσοστόμου 1 και από τις 16:00 από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο θα είναι ανοικτό μέχρι και τις 20:00. Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου (ημέρα του αγώνα) το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 μέχρι και τις 17:15 (ώρα έναρξης του αγώνα). Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 13:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.                                                                                                                                                                 Οι Θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15:15».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα