19.2 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Μηδέν σε όλα – Ισόπαλος δίχως γκολ ο Πανιώνιος απέναντι στην Ξάνθη

Ένα παιχνίδι που θα ξεχασθεί γρήγορα έγινε στο γήπεδο του Ιστορικού καθώς έλειψαν τα γκολ, το θέαμα και το καλό ποδόσφαιρο. Κάπως έτσι είχαμε λευκή ισοπαλία στη Ν. Σμύρνη με την Ξάνθη να κλέβει τον βαθμό στην κούρσα για τη μάχη της Ευρώπης.

Το πρώτο εικοσάλεπτο ανήκε στους «κυανέρυθρους», που πίεσαν πολύ τους Ακρίτες, δημιούργησαν προβλήματα στην άμυνά τους και είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Όσο κυλούσαν τα λεπτά η πίεση των γηπεδούχων εξασθένησε και η Ξάνθη βρήκε την ευκαιρία να ισορροπήσει και να προσπαθήσει να βγει μπροστά, χωρίς ωστόσο να γίνει ιδιαίτερα απειλητική.

Στο β΄ μέρος, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, κλασικές ευκαιρίες δεν υπήρξαν κι έτσι, απολύτως φυσιολογικά, το 0-0 αποτύπωσε την εικόνα της αναμέτρησης.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κόρμπος (85′ Οικονομίδης), Σιώπης, Μασούρας (81′ Μακρύλλος), Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης (70′ Γεσίλ), Ντουρμισάι.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): 
Ζίβκοβιτς, Ζβάρνας, Βαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης (90′ Μελιόπουλος), Ντουρίτσκοβιτς, Μεχία, Φλίσκας, Σιλά, Μπρίτο (58′ Κάστρο), Γέντρισεκ (70′ Λουσέρο).

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα