17.2 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νεοσμυρνιώτισσες στη showbiz… Διάσημες, Επιτυχημένες, Θηλυκές και Όμορφες !

sinatsaki

Mε αφορμή την Παγκόσμια ημέρα γυναίκας, το neasmyrnilive.gr συστήνει στους αναγνώστες του διάσημες γυναίκες της showbiz, που με την παρουσία τους ομορφαίνουν την Πόλη μας και της δίνουν τηλεοπτική αίγλη.

Ράνια Τζίμαtzima

H έγκυρη δημοσιογράφος του MEGA, που από τη φετινή σεζόν παρουσιάζει το βραδυνό δελτίο, εδώ και μερικά χρόνια έχει επιλέξει την πόλη μας. Απολάμβάνει τον καφέ της στην πλατεία και κάνει τζόγκινγκ στο άλσος. Η όμορφη Θεσσαλονικιά μέχρι πρότινος βρισκόταν στο δυναμικό του ΣΚΑΙ, στο οποίο αρχικά παρουσίαζε την εκπομπή «Γυρίσματα» και στη συνέχεια είχε αναλάβει το ρεπορτάζ του Υπουργείου Εργασίας. Από το καλοκαίρι του 2012, εντάχθηκε στο δυναμικό του MEGA. Στο μεγάλο κανάλι η κ. Τζίμα ανέλαβε θέματα του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Υπουργείου Εργασίας, ενώ συχνά μας παρουσιάζει τις ειδήσεις στο νυχτερινό δελτίο. Σοβαρή δημοσιογράφος, που τη διακρίνει το ήθος και η σκληρή δουλειά η κ. Τζίμα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και εμείς την παρακολουθούμε με καμάρι. Η αλήθεια έιναι ότι αξίζει τον κόπο να ξενυχτήσεις για αυτό το δελτίο ειδήσεων.

 

 

sinatsakiΜαίρη Συνατσάκη

Η μελαχρινή παρουσιάστρια κάνει τις βόλτες της στην πλατεία και απολάμβάνει την ομορφία της πόλης μας. Έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ξέκινησε την καριέρα της από τον τηλεοπτικό σταθμο MAD αλλά ευρύτερα γνωστή εγίνε μετά την παρουσίαση των backstage του Dancing with the stars. Στη συνέχεια προστέθηκε στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του Mega κοντά στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά και στη συνέχεια ανέλαβε την παρουσίαση του Master Chef 2. Το 2013 επέστεψε στον ANT1 συμμετέχοντας ως διαγωνιζόμενη αυτή την φορά στο Dancing with the stars. Παράλληλα συνεχίζει ναι κάνει εκπομπές στο MAD τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο.

 

 

 

troufakouΒασιλική Τρουφάκου

Η πιο νέα της παρέας καθότι από την φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Κάτω Παρτάλι». Γέννημα θρέμμα Νεοσμυρνιώτισσα η Βασιλική, φοίτησε στο 5ο Λύκειο Νέας Σμύρνης και κάνει τη βόλτα της στην πλατεία με τους παλιούς της φίλους σαν να μην άλλαξε τίποτα. Η ίδα πρόσφατα δήλωσε «Γενικά δεν έχω καταλάβει ότι έχω περάσει στην απέναντι όχθη της τηλεόρασης, δηλαδή ότι είμαι μέρος αυτής μέσα σε αυτή και όχι θεατής». Εμέις να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο χώρο.

 

 

 

 

tzoysΤζόυς Ευείδη

Χαρούμενη, παιχνιδιάρα και η ψυχή της παρέας-δεν διστάζει να λέει την αλήθεια έξω από τα δόντια.

Η Τζόυς Ευείδη δεν συμφωνεί με όλα όσα συμβαίνουν και τον τρόπο που κάποιοι αντιμετωπίζουν αυτή την κατάσταση.

«Βλέπω την κατάσταση απελπιστική. Δεν βλέπω να «ανοίγει», το ελπίζω. Το μόνο παρήγορο είναι ότι ο κόσμος στήριξε πολύ φέτος τα θέατρα, το είχε ανάγκη, γιατί έχει φτωχύνει πολύ και η τηλεόραση. Ο κόσμος έχει ανάγκη να δει κάτι πιο πνευματικό, γιατί η τηλεόραση πάσχει πάρα πολύ από πνευματικότητα – είναι όλα πολύ αγοραία και πρώτου επιπέδου», δήλωσε στο Λοιπόν και συνέχισε: «Ψωμί, τυρί δεν έχουμε και το lifestyle ακόμα μας κυνηγάει, δεν το βάζει κάτω. Δεν μπορώ, θα ξεράσω. Έλεος! Βαρέθηκα να τα βλέπω και να τα ακούω, όλο αυτό το καλιαρντό, τη φτηνιαδούρα, δεν μπορώ τη μια εκπομπή αναπαραγωγή της άλλης. Φτάνει»

 

Related Articles

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα