14.6 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι πιο καυτές και σέξυ γυναικείες υπάρξεις, με άρωμα Νέας Σμύρνης, που θα σας ανεβάσουν τη λίμπιντο

sexy

Οι πιο καυτές και σέξυ γυναικείες υπάρξεις, με άρωμα Νέας Σμύρνης, που θα σας ανεβάσουν τη λίμπιντο

Το καλοκαίρι έρχεται, το neasmyrnilive ανεβάζει επικίνδυνα τη θερμοκρασία και σας παρουσιάζει καυτές Νεοσμυρνιώτισες σε πόζες που ανεβάζουν τη λίμπιντο! Απολαύστε τις

Θεοφανία Καλογιάννη “Pamkiller”

θεο1

Έχει κερδίσει τον τίτλο της Miss Europe 2007 έχει σπουδάσει επαγγελματικό μακιγιάζ, είναι μοντέλο και τα τελευταία χρόνια έχει κάνει και κάποια βήματα στην υποκριτική. Το καλλιτεχνικό της όνομα είναι «Pamkiller», απομεινάρι μιας συνάντησης με την Πάμελα Άντερσον σε εκδήλωση καλλυντικών MAC στην Αθήνα. Επίσης, έχει φωτογραφηθεί και στις Μπαχάμες και μάλιστα εκείνη την περίοδο είχε δεχθεί πρόσκληση από τον Χιου Χέφνερ να παραστεί σε ένα από τα φημισμένα πάρτι του, που μαζεύονται όλα τα «κουνελάκια», αλλά τελικά δεν είχε πάει. Έχει κάνει φωτογραφήσεις για τα περιοδικά Playboy, Maxim, Max Power κ.α.

θεο3

 

θεο2

Mαρία Λουίζα Βούρου

μαριλου1

H Μαρία Λουίζα Βούρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, ενώ λίγοι γνωρίζουν ότι  ήταν μαθήτρια δημοτικού στο σχολείο του Αγίου Ανδρέα. Έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ με παρουσία στα καλλιστεία. Έχει παρουσιάσει πολλές εκπομπές κατά καιρούς στα τηλεοπτικά κανάλια MEGA, MAD TV, BLUE SKY.Εκτός από το μόντελινγκ και την τηλεόραση η Μαρία Λουίζα Βούρου δραστηριοποιείται και στο χώρο των επιχειρήσεων. Η sexy Μαρία Λουίζα  έχει δημιουργήσει εταιρεία η οποία αναλαμβάνει την οργάνωση γάμων, βαφτίσεων, αλλά και events. Αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για τη νέα εκπομπή «SHOP TV», την οποία θα παρουσιάζει στο κανάλι του  ALPHA, με το Δημήτρη Μάρκο.

μαριλου3

 

 

μαρ2

 

 

 

 

 

Ανδρομάχη Ξένου

 

ανδρομαχη1

Η μελαχρινή σεξοβόμβα είναι γέννημα θρέμμα Νεοσμυρνίώτισα και κάνει τις βόλτες της στην πλατεία, ενώ φοίτησε στο 5ο Λύκειο Νέας Σμύρνης. Έχει πάρει μέρος στα Playmate ενώ έχει κάνει πολλές φωτογραφίσεις.Tώρα πια ασχολείται με το τραγούδι αρκετά επιτυχημένα και εμφανίζεται σε έντεχνα στέκια της Αθήνας.

ανδρομαχη2

 

 

 

Related Articles

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα