14.6 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολοκληρώθηκε η Γιορτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης με την Τελετή Απονομής Επάθλων στους μαθητές του Δήμου Νέας Σμύρνης

nsgalΗ τελετή απονομής για τη «Μεγάλη Γιορτή Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» για τους μαθητές του Δήμου Νέας Σμύρνης, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στον Πολυχώρο «Γαλαξίας»,  με την βράβευση των τριών σχολικών τμημάτων που ανακύκλωσαν τις περισσότερες συσκευασίες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κος Σταύρος Τζουλάκης, Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, ο κος Γιώργος Κρικρής, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και ο κος  Γιώργος Δημόπουλος, Σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα Καθαριότητας.
Τα σχολικά τμήματα του Δήμου Νέας Σμύρνης, που ανακύκλωσαν τις περισσότερες συσκευασίες και κέρδισαν τα έπαθλα του μεγάλου διαγωνισμού, είναι τα εξής:

ü  Το 1ο έπαθλο – 1 Tablet  για κάθε μαθητή του σχολικού τμήματος -κέρδισε το τμήμα Δ1 του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης, που ανακύκλωσε 10.994 συσκευασίες.

 

ü  Το 2ο έπαθλο – 1 ActionCamera για κάθε μαθητή του σχολικού τμήματος –κέρδισε το τμήμα Α2 του 8ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης, που ανακύκλωσε  5.876 συσκευασίες.

ü  Το 3ο έπαθλο –  1  MP3 για κάθε μαθητή του σχολικού τμήματος – κέρδισε το τμήμα Α1 του 8ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης, που ανακύκλωσε  4.445 συσκευασίες.

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα