19.2 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οργανωμένο σχέδιο για τους βιασμούς είχε ο 29χρονος που δρούσε στα όρια Ν.Σμύρνης – Δάφνης

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο 29χρονος που κατηγορείται ότι βίασε δύο ανήλικα κορίτσια. Ο φερόμενος ως δράστης παραπέμφθηκε στον αρμόδιο Ανακριτή, ενώ η έρευνα συνεχίζεται. Αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 29χρονος γνώρισε τα θύματά του στο διαδίκτυο και επιδίωξε συνάντηση μαζί τους. Η πρώτη συνάντηση με την 16χρονη έγινε πριν από δύο εβδομάδες και στο ραντεβού εκείνο, όπως και στα υπόλοιπα που ακολούθησαν ο δράστης και η ανήλικη έκανα μαζί χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Το περασμένο Σάββατο στο σπίτι στη Δάφνη, ο 29χρονος, βίασε και τα δύο κορίτσια καθώς είχε κανονίσει συνάντηση και με τις δύο αφού πρώτα τους έδωσε την ίδια ναρκωτική ουσία, σύμφωνα με πληροφορίες κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 29χρονος, που κατοικεί σε περιοχή των νοτίων προαστίων της Αττικής, «ψάρευε» ανήλικες μέσω διαδικτύου και τις έπειθε να τον επισκεφθούν στο σπίτι του. Μόλις οι δύο κοπέλες πήγαν στο σπίτι του εκείνος τους έδωσε διάφορες ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια, όταν εκείνες ήταν ανίκανες να αντιδράσουν, τις βίασε.

Η υπόθεση έφτασε στα χέρια της αστυνομίας όταν η 15χρονη εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση από τους οικείους και τους αποκάλυψε όλα όσα έζησε.

Στο σπίτι στη Δάφνη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– 3,6 γραμμάρια κοκαΐνης
– 1 γραμμάριο κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης
– 2 γυαλινες συσκευές για το κάπνισμα της μεθαμφεταμίνης
– ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα λάπτοπ και μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

 

Πηγή:in.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα