24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οριστικό – Στον Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ

ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÏ SUPER LEAGUE ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁΜετά από πολλές ανατροπές το σήριαλ έλαβε τέλος.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βρισκόταν σε επαφές με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Οι δυο ομάδες είχαν καταθέσει επίσημες προτάσεις στον Πανιώνιο οι οποίες είχαν γίνει δεκτές από τους «κυανέρυθρους», αφού κάλυπταν την ρήτρα των 400.000 ευρώ και αυτό που απέμενε ήταν να συμφωνήσει η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο Ιρανός επιθετικός είχε ξεκινήσει επαφές με τον ΠΑΟΚ με τους Θεσσαλονικείς να του καταθέτουν δελεαστική πρόταση που έφτανε τις 700.000 ευρώ τον χρόνο για συμβόλαιο 2,5 ετών. Κι ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά έδειχνε να έχει τον πρώτο λόγο, ο Ολυμπιακός επανήλθε.

 Με τον Πανιώνιο να έχει κάνει αποδεκτή την πρόταση των δύο ομάδων, αυτό που απέμενε ήταν η οριστική απάντηση του ποδοσφαιριστή. Για τον λόγο αυτό βρέθηκε στην Αθήνα την Τετάρτη ο μάνατζερ του Ανσαριφάρντ Ρέζα Φαζέλι ο οποίος είχε συνάντηση με την διοίκηση του «Ιστορικού» όπου κι ενημέρωσε ότι ο ποδοσφαιριστής θα κάνει αποδεκτή την πρόταση του Πειραιωτών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr η πρόταση του Ολυμπιακού είναι χαμηλότερη σε σχέση με αυτή του ΠΑΟΚ με τους «ερυθρόλευκους» να προσφέρουν 450-500.000 ευρώ το χρόνο αλλά και μπόνους, όπως πριμ κατάκτησης του πρωταθλήματος, με τις αποδοχές του να φτάνουν στις 600.000 ευρώ το χρόνο.

Ο Ανσαριφάρντ μετακόμισε στον Πανιώνιο το καλοκαίρι του 2015, από την Οσασούνα, και σε 51 συμμετοχές με την φανέλα των Νεοσμυρνιωτών είχε 15 γκολ και 5 ασίστ. Τη φετινή σεζόν ο 26χρονος επιθετικός σε 15 ματς είχε πέντε γκολ και τρεις ασίστ.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα