22.3 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Ν.Σμύρνης απαντά σε ανακρίβειες της αντιπολίτευσης

Από τις πρώτες στιγμές που η χώρα μας άρχισε να μπαίνει σε αυτή την πρωτόγνωρη, για όλους μας, περιπέτεια ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, θέτοντας ως προτεραιότητά του την υγεία των πολιτών και ειδικά των ευπαθών ομάδων, ήταν από τους πρώτους πανελλαδικά (πολύ πριν ακόμα από την σοφή, όπως αποδείχθηκε, απόφαση της Πολιτείας, να αρχίσει να κλείνει έναν έναν τους χώρους πολιτισμού και ψυχαγωγίας) που προχώρησε στην αναστολή μιας μεγάλης σειράς εκδηλώσεων και δράσεων για τις οποίες, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, είχε προηγηθεί σχεδιασμός και δουλειά μηνών. Το ήδη ολοκληρωμένο πρόγραμμα του Γαλαξία διάρκειας 4 μηνών αναβλήθηκε, καθώς προείχε πάνω από όλα η υγεία όλων των δημοτών. Και βέβαια, όντας τότε στην αρχή, μη υπολογίζοντας και αγνοώντας πλήρως πιέσεις οικονομικού χαρακτήρα που μας υποδείκνυαν … «ξεκινήστε και βλέπουμε». Αλλωστε δεν είχε κλείσει τότε κανένας χώρος και ούτε υπήρχε τότε κυβερνητική οδηγία ή εντολή.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου, η νέα πρωτοποριακή μας δράση που σχεδιάζεται την τελευταία διετία και είχε προαναγγελθεί για τις 6 Ιουνίου, ήταν αυτονόητο ότι ουδέποτε θα προκηρύσσετο, ως δημόσιος διαγωνισμός, όπως θα έπρεπε. Απλά προχωρήσαμε στην προγραμματισμένη από τα τέλη Φεβρουαρίου αναμόρφωση του προϋπολογισμού, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να γίνει το Night Run εναρκτήριος «Αγώνας Ζωής», όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Δεν θα πούμε όμως τίποτα περισσότερο τώρα, μη επιτρέποντας σήμερα η δουλειά χρόνων να γίνει βορά σε εμμονικές, ακόμη και σε αυτές τις στιγμές που ζούμε, πολιτικές σκοπιμότητες και ενώ μάλιστα γύρω μας χάνονται ανθρώπινες ζωές.
Ο πρόεδρος μας, Βαγγέλης Χατζατουριάν, το Δ.Σ και οι εργαζόμενοι του Πολιτιστικού Οργανισμού νιώθουμε ειλικρινή θλίψη που δεν μπορέσαμε φέτος να προσφέρουμε στους ανθρώπους της πόλης μας τις εκδηλώσεις που επί τόσα χρόνια ετοιμάζουμε για εκείνους με κόπο, μεράκι και πολλή αγάπη.

Προς το παρόν όμως, κάνουμε αυτό που πρέπει…
Μένουμε όλοι σπίτι, προστατεύοντας τους εαυτούς μας, τους γύρω μας και προπάντων τις ευπαθείς ομάδες.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα