20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΑΕ Πανιώνιος: “Η φετινή πορεία του Πανιωνίου ενοχλεί”

Άλλη μια άδικη διαιτησία είχε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Πανιώνιος καθώς στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πλατανιά ήταν φανερό πως ο “άρχοντας” του αγώνα δεν σφύριζε 50-50, κάτι που οδήγησε τους ανθρώπους του Ιστορικού να εκδώσουν σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ!

Φαίνεται πως η φετινή πορεία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, αντί να γίνεται αντικείμενο θαυμασμού, τελικά ενοχλεί. Και ενοχλεί δυστυχώς πολλούς. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, η ομάδα μας έπεσε θύμα των διαιτητικών αποφάσεων. Κι αν στο προηγούμενο παιχνίδι υποχρεωθήκαμε με ήττα χάρη σε πέναλτι-εφεύρεση και δώδεκα ειδικευμένων λαθών, χθες είδαμε μια ακόμα… διαιτητική παράσταση.

 

Στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, είδαμε μια ακόμα προσπάθεια προκειμένου να αποδυναμωθεί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ενόψει των δύο κρίσιμων τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Είδαμε μια διαιτησία που προσπαθούσε ξεκάθαρα να δημιουργήσει εκνευρισμό, αλλά και αγωνιστικό πρόβλημα με κάρτες σε παίκτες που σαφέστατα είχαν στοχοποιηθεί, προκειμένου να μην αγωνιστούν στα τελευταία παιχνίδια…

 

Πέναλτι στον Τασουλή μετατράπηκε σε… άουτ για τον αντίπαλο. Φάουλ για κίτρινη κάρτα στον Μπεν στην προσπάθεια του να βρεθεί με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, έγινε… κίτρινη κάρτα για τον αρχηγό μας Παναγιώτη Κόρμπο, στέλνοντας και το μήνυμα ότι ουσιαστικά παίζουμε εναντίον 14 αντιπάλων.

 

Εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου να παίρνουμε ότι μας ανήκει εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά ταυτόχρονα θα καταδεικνύουμε σε όλη την Ελλάδα και το οργανωμένο σχέδιο εις βάρος μας, ελπίζοντας ότι οι προσπάθειές μας για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα είναι μάταιες.

 

Υ.Γ.:  Ο κ. Σελίμος κατά την διάρκεια του παιχνιδιού απειλούσε συνεχώς  τους παίκτες μας ότι θα τους υποδείξει κίτρινη κάρτα και τους μιλούσε ειρωνικά. Αυτές οι εγκληματικές διαιτησίες που ορίζονται κατά της ομάδας μας έχουν ως αποτέλεσμα στα δύο τελευταία παιχνίδια να έχουν τεθεί εκτός μάχης επτά παίκτες μας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ!

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα