22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παιδιά της Ευαγγελικής πρωτοπορούν & σχεδιάζουν δωρεάν μάσκες με 3D τεχνολογία

Μία 5μελής ομάδα μαθητών και αποφοίτων της Ευαγγελικής Σχολής Νέας Σμύρνης πρωτοπορούν και «δείχνουν» το δρόμο στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, σχεδιάζοντας δωρεάν μάσκες προστασίας.

Πρόκειται για τους Χρήστο Μ., Γιώργο Τ., Χρήστο Κ., Παναγιώτη Π. και Διονύση Α., οι οποίοι με δική τους πρωτοβουλία σχεδίασαν δύο προστατευτικά είδη μάσκας για το πρόσωπο και τώρα διαθέτουν τα σχέδια για την άμεση κατασκευή μασκών με 3Dεκτυπωτή, την περίοδο αυτή που τα προστατευτικά προσώπου είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Σύμφωνα με την ομάδα των εμπνευστών της ιδέας αυτής, η κάθε μάσκα απαιτεί ελάχιστο χρόνο για να κατασκευαστεί, ενώ το κόστος για τον κατασκευαστή παραμένει ιδιαίτερα χαμηλό. Ήδη, όπως μας ενημέρωσαν τα μέλη της ομάδας, έχει δρομολογηθεί η παραγωγή περίπου 130 μασκών, ενώ προσβλέπουν και σε περαιτέρω συνεργασίες για να διατεθεί επαρκής αριθμός μασκών, γρήγορα στην κοινωνία. Η κατασκευή προϋποθέτει εκτυπωτή 3D. Για το λόγο αυτό, με την παρακάτω επιστολή, οι μαθητές και απόφοιτοι της Ευαγγελικής Σχολής, καλούν κάθε ενδιαφερόμενο σε συνεργασία για την ταχεία κατασκευή μασκών.

Εμείς συγχαίρουμε όλη την ομάδα για την πρωτοβουλία αυτή και ελπίζουμε να αποτελέσουν παράδειγμα για περισσότερες τέτοιες ανιδιοτελείς πρωτοβουλίες! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: andromeda-engineering.com

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα