23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πανιώνιος για Μασούντ-Χατζισαφί : Να σεβαστούν το συμβόλαιό τους και να παίξουν απέναντι στη Μακάμπι

Η συμμετοχή των Μασούντ Σοτζαέι και Εχσάν Χατζισαφί στον αυριανό αγώνα ρεβάνς του Πανιωνίου με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League είναι το βασικό θέμα συζήτησης στην Πλατεία.

Αν και μέχρι τώρα φαινόταν ότι οι «κυανέρυθροι» είχαν αποφασίσει να σεβαστούν την απόφαση των δύο Ιρανών ποδοσφαιριστών να πειθαρχήσουν στο σχετικό νόμο του κράτους τους και να μην αγωνιστούν απέναντι στην ισραηλινή ομάδα, η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση, όπου χαρακτηρίζει απαραίτητη την παρουσία των δύο διεθνών παικτών στο αυριανό ματς της Νέας Σμύρνης και τους υπενθυμίζει οτι πρέπει να σεβαστούν τα συμβόλαιά τους.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ σεβόμενη απόλυτα την απόφαση των Μασούντ Σοτζαέι και Εχσάν Χατζισαφί, δεν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι στο Ισραήλ. Πλέον όμως για την ρεβάνς που θα γίνει στην Νέα Σμύρνη την Πέμπτη η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη. Άλλωστε παίκτες αυτού του επιπέδου, έχουν επιλεγεί να είναι στο ρόστερ της ομάδας μας, γι’ αυτά ακριβώς τα παιχνίδια. Οι παίκτες πρέπει να σεβαστούν τα συμβόλαιά τους και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους με το στόχο την πρόκριση της ομάδας μας».

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα