20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πανιώνιος: Στη Γ εθνική την επόμενη σεζόν

SUPERLEAGUE / PLAY OUT / Tя̇ԏӠ- Ёٍ͉ɏӠ(֙ԏÑVɁ: ȁ́ӇӠć̏ЏՋϓ / EUROKINISSI)

Η πιο μελανή σελίδα στην ιστορία του Πανιώνιου γράφεται σήμερα . Μετά τον υποβιβασμό από τη Superleage, ο Ιστορικός δέχεται και δεύτερο χτύπημα, αφού δεν θα αγωνιστεί ούτε στην Super League 2 την επόμενη σεζόν.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής του ότι τη σεζόν 2020/2021 θα παίξει στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία, γεγονός που σημαίνει ότι ο Ιστορικός δεν θα κατέβει στην Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΙ:

“Ο  ΟΦΙ  στην  Β  Εθνική  από  σήμερα  Δευτέρα  21-9-2020.

Ο  ΟΦΙ  στις  26  καλύτερες  ελληνικές  ομάδες. Δεν  μας  αρέσει  που  έπρεπε  μιά  ομάδα  που  γεννήθηκε  στην Σμύρνη  το  1890  να βουλιάξει  οικονομικά  για  να ανεβούμε. Δεν  μας  αρέσει  να βλέπουμε το Πανιώνιο με την ανατριχιαστική ιστορία του να κατρακυλάει  στις  ερασιτεχνικές κατηγορίες  για  να ανεβεί ο  ΟΦΙ. Ομως το δικαιούτο ο ΟΦΙ όταν πήρε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και δεν ανέβηκε κατηγορία επί της ουσίας. Μην λέμε πάλι τα ίδια. Συγχαρητήρια σε όλους, συγχαρητήρια στον κόσμο  μας, χωρίς  αυτόν τίποτα δεν θα συνέβαινε, συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, στην Διοίκηση, και  στους  πραγματικούς πρωταγωνιστές προπονητές και παίκτες. Ιστορική στιγμή για τον ΟΦΙ, ιστορική στιγμή για την Ιεράπετρα, ιστορική  στιγμή για  το Λασίθι”.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα